RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ Bölgesinde Ciğer, kokoreç, köfte ve kebapçıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis, kokoreç, sakatat, köfte) üretimi, işlenmesi,Toptan ve parekende, alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak, bu ürünlerle ilgili Her türlü restoran, cafe, lokanta, pastane, fırın gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak, sakatat ürünlerinin yurt içi ve yurt dışından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dağıtım,ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, şubeler açmak. c) Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurmak. d. Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti alımı, satımı, ithali ve ihracı, toptan ve perakende satışını yapmak. Her türlü kümes hayvanları; piliç, tavuk, ördek, kaz,bıldırcın, devekuşu eti alımı, satımı, ithali, ihracı. e) Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. f) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatilköyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. g. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıdasektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışyapmak amacı ile gerekli olan satış mağazaları, restoran, cafe, lokanta, açmak ve işletmek. h) Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri,galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. ı) Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. i) Her türlü süt ve süt ürünlerinin alımını, satımını, toptanve perakende pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve imalatını yapmak ve yaptırmak. j) Her türlü nebati ve bitkisel yağların alımını, satımını, imalatını yapmak.