Fırın isletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmegi, hamburger ekmegi, sandöviç, pasta ve pasta çesitleri, galete, simit, pogaça, börek, tatlı tuzluve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çesitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satısı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 2-Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacakher çesit çörek otu, maya, susam, seker, tuz yag, razmol, ekmek-katkı maddesi, nisasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 3-Her çesit tahıl ürünlerinin ( Bugday, arpa, çavdar, mısır, ......ve anasözleşmesinde yazılı işleer