RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek 2-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satışmağazalarını açmak,açtırmak ve işletmek 3-Her türlü Gıda Maddelerini almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı tuzluve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı, yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, pide ,lahmacun,kebap çeşitleri yapmak, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 5-Her çeşit restoran ve lokanta,Fastfood,Büfe,Pastane,kafeterya Açar işletmeciliği yapar. kiralamak.kiraya vermek ,konusu ile ilgili alet ve edevatları.ve anasözlşemesinde yazılı işler