Tabldot yemek catering hizmetleri poersonel yemeği toplu yemek yerinde yemek üretimi taşıma yemek hastane yemekleri okul yemekleri
Hakkımızda
2004 yılında Zeytinburnu’nda üretime başlayan ODAK CATERİNG profesyonel kadrosu ve insan sağlığını temel alan misyonu ile;
- Yerinde Yemek Üretimi ve Hizmeti
- Taşıma Yemek Üretimi ve Hizmeti
- Organizasyon yönetimi ve hizmeti
Konularında hizmet veren çok yönlü bir kuruluştur.
Vizyonumuz
İSO 9001:2000 - HACCP 13001 - İSO 22000:2005 standartlarında , topumun sağlıklı , temiz ve lezzetli yemek yeme alışkanlığı kazanmasına katkıda bulunmak , çağdaş şirket kültürü, yönetim biçimi ve teknolojik yeniliklerin takip edilerek hizmetin , lezzetin ve hijyenik ortamın sağlanması ile sektörün en iyisi olmaktır.
Misyonumuz
Yasalara uygun çalışma ortamında yeteneklerini ve hizmet kalitesini sürekli geliştirerek , ekip çalışmasına önem verip , tam bir takım ruhu ile çalışan , çevreye önem veren , sağlıklı ve temiz bir ortamda yemek yaparak müşteri mutluluğunu sürekli arttırmaya çalışan bir firma olmaktır.
Halkla İlişkiler / Pazarlama
Müşteri memnuniyetini ilke edinen vizyonu geniş , deneyimli , iletişimi güçlü , projelerde görevli personelin eğitimini istatiksel çalışmaların yapılması ve geliştirilmesi , özel yemek taleplerinin fiyatlandırılması , raporlama , pazar araştırılmasına destek , müşteri istekleri ile ilgili çalışmaların sürdürülmesi ODAK CATERİNG reklam stratejisi ve uygulama gibi sorumlulukları taşıyabilen ekipten oluşur.
Menü Planlama
Kalite , Yönetim , Hijyen , Satın alma , Halkla ilişkiler departmanlarından temsilciler ile oluşturulan menü heyeti , karbonhidrat - protein uyumuna , kalori dengesine , tat uyumuna , görsel uyum , yöresel damak zevklerini dikkate alarak aylık olarak menü listesi hazırlar.
Satın Alma
Ham madde spektlerine uygunluk , fiyat ve raf ömrü bilgileri , mal kabul ve satın alma şartlarımızdır. Satın alma öncesinde tedarikçi firmalardan üretim izin belgesi , numune ve numune analiz raporu , et ürünleri için ilave olarak dezenfektasyon raporu istenir . Ürünler Gıda mühendisimiz tarafından kontrol edildikten sonra mal kabul yapılır ve uygun depolara alınır