ODAK YEMEK HİZMETLERİ MUTLU KENDİR

SÜMER MAH. PROF. TURAN GÜNEŞ CAD. 30/5 SOK. NO:15/A ZEYTINBURNU / İSTANBUL - ZEYTİNBURNU / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 30.04.2014 12:39:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ODAK YEMEK HİZMETLERİ MUTLU KENDİR
  • Kuruluş Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 655303
  • NACE Kodu : 562100
Tabldot yemek catering hizmetleri poersonel yemeği toplu yemek yerinde yemek üretimi taşıma yemek hastane yemekleri okul yemekleri Hakkımızda 2004 yılında Zeytinburnu’nda üretime başlayan ODAK CATERİNG profesyonel kadrosu ve insan sağlığını temel alan misyonu ile; - Yerinde Yemek Üretimi ve Hizmeti - Taşıma Yemek Üretimi ve Hizmeti - Organizasyon yönetimi ve hizmeti Konularında hizmet veren çok yönlü bir kuruluştur. Vizyonumuz İSO 9001:2000 - HACCP 13001 - İSO 22000:2005 standartlarında , topumun sağlıklı , temiz ve lezzetli yemek yeme alışkanlığı kazanmasına katkıda bulunmak , çağdaş şirket kültürü, yönetim biçimi ve teknolojik yeniliklerin takip edilerek hizmetin , lezzetin ve hijyenik ortamın sağlanması ile sektörün en iyisi olmaktır. Misyonumuz Yasalara uygun çalışma ortamında yeteneklerini ve hizmet kalitesini sürekli geliştirerek , ekip çalışmasına önem verip , tam bir takım ruhu ile çalışan , çevreye önem veren , sağlıklı ve temiz bir ortamda yemek yaparak müşteri mutluluğunu sürekli arttırmaya çalışan bir firma olmaktır. Halkla İlişkiler / Pazarlama Müşteri memnuniyetini ilke edinen vizyonu geniş , deneyimli , iletişimi güçlü , projelerde görevli personelin eğitimini istatiksel çalışmaların yapılması ve geliştirilmesi , özel yemek taleplerinin fiyatlandırılması , raporlama , pazar araştırılmasına destek , müşteri istekleri ile ilgili çalışmaların sürdürülmesi ODAK CATERİNG reklam stratejisi ve uygulama gibi sorumlulukları taşıyabilen ekipten oluşur. Menü Planlama Kalite , Yönetim , Hijyen , Satın alma , Halkla ilişkiler departmanlarından temsilciler ile oluşturulan menü heyeti , karbonhidrat - protein uyumuna , kalori dengesine , tat uyumuna , görsel uyum , yöresel damak zevklerini dikkate alarak aylık olarak menü listesi hazırlar. Satın Alma Ham madde spektlerine uygunluk , fiyat ve raf ömrü bilgileri , mal kabul ve satın alma şartlarımızdır. Satın alma öncesinde tedarikçi firmalardan üretim izin belgesi , numune ve numune analiz raporu , et ürünleri için ilave olarak dezenfektasyon raporu istenir . Ürünler Gıda mühendisimiz tarafından kontrol edildikten sonra mal kabul yapılır ve uygun depolara alınır

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ODAK YEMEK HİZMETLERİ MUTLU KENDİR
İPTAL