PALM ARSAY SAĞLIK TURİZMİ DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

İNÖNÜ MAH. HALKALI CAD. NO:208/1 İÇ KAPI NO:21 KÜÇÜKÇEKMECE - KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 17.05.2025 01:37:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : PALM ARSAY SAĞLIK TURİZMİ DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ORTAK SAYISI BİRDEN FAZLA LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 15 Mayıs 2025 Perşembe
  • Sermaye : 100.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - HALKALI VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7201244003
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1082236
  • Oda Sicil Numarası : 1583200
  • NACE Kodu : 799090
  • Mersis No : 0720124400300001
  • İşletme Adresi : İNÖNÜ MAH. HALKALI CAD. NO:208/1 İÇ KAPI NO:21 KÜÇÜKÇEKMECE PK: 34295 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34295
  • İlçe /İl : KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL Bölgesinde Başka yerde sınıflandırılmamış diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (turizm tanıtım faaliyetleri, vb.) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
A-SAĞLIK TURİZMİ
1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü sağlık turizm faaliyetlerinde bulunmak.
2. Sağlık turistinin bilgi almak isteyebileceği konularla ilgili gerekli açıklamaları yapmak.
3. Sağlık turistine anlaşmalı olduğumuz sağlık tesisleri hakkında ayrıntılı bilgi sunmak. Tüm seyahatini kapsayacak şekilde seyahat sigortası yaptırmak. Ayrıca her türlü konaklama, transfer, tercüman ve vize işlemlerini yerine getirmek.
4. Sağlık turizmi konusunda iş birliği amacı ile kamu veya özel sağlık kuruluşları, hastaneler, doktorlar ve sağlık personelleri ile iş birliği yapmak, sözleşmeler akdetmek.
5. Sağlık turizmine yönelik yurtdışında her türlü reklam ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak, bu şekilde ulaştığı sağlık turizmi yapmak isteyen turistleri anlaşmalı olduğu sağlık kuruluşları ile buluşturmak, buna ilişkin her türlü hizmeti sağlamak, organizasyonu yapmak.
6. Yurtdışından gelen hastalara rehberlik, danışmanlık ve organizasyon hizmetleri sunmak.
7. İleri yaş turizmi kapsamında ülkemize gelen misafirlerimize özel tatil, dinlence, eğlence, sosyal aktivasyon ve benzeri amaçlı gezi turları ve meşguliyet terapilerinin yanı sıra bakım evlerinde rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanmaları için organizasyonlar yapmak, danışmanlık hizmetleri vermek.
8. Termomineral su banyosu, içme, inhalasyon, çamur banyosu gibi çeşitli türdeki yöntemlerin yanında iklim kürü, fizik tedavi ve rehabilitasyon, egzersiz, psikoterapi, diyet gibi destek tedavilerinin birleştirilmesi ile yapılan kür (tedavi) uygulamarı yanı sıra termal suların eğlence ve rekreasyon amaçlı kullanımı için organizasyonlar yapmak, danışmanlık hizmetleri sunmak.
9. Sağlık eğitimi, diyet uygulamaları, günlük yaşam aktivitelerinin düzenlenmesi, davranış değişikliği eğitimi ve psikolojik destek için organizasyonlar yapmak, danışmanlık hizmetleri sunmak.
10. Sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Tıp Turizmi (Hastanelerde tedavi ve ameliyat vb. işlemler), Termal Turizm (Termal tesislerde rehabilitasyon ve dinlenme vb. hizmetler), Yaşlı ve Engelli Turizmi (Geriatrik Tedavi Merkezi veya yaylalar da sosyal aktivitelerle birlikte uzun süreli konaklamalar) amacı ile organizasyonlar yapmak, danışmanlık hizmetleri sunmak.
11. Yurt içinden ve yurt dışından (turist) gelen hastaların teşhis ve tedavileri ile ilgili süreçte oteller, pansiyonlar, spa merkezleri gibi tesislerde rezervasyon yapmak, rehberlik, danışmanlık ve organizasyon yapmak.
12. Şirket sağlık turizmi faaliyetlerini gerçekleştirebilmek için sektör, ülke, uluslar arası mevzuat veya yatırım konularında Ekonomi Bakanlığına onaylatmak kaydı ile raporlar hazırlatabilir ve/veya satın alabilir.


B- SAĞLIK HİZMETLERİ
1. Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere Sağlık Bakanlığı’ndan gerekli izinler alınarak özel hastaneler, poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, doğumevleri, ağız diş sağlığı merkezleri, protez tedavi merkezleri, saç ekim merkezleri kurmak ve bu merkezleri işletmek.
2. İnsan sağlığına hizmet edebilecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, perinatoloji (riskli gebelik) üniteleri, In Vitro Fertilizayon (Tüp bebek) merkezleri, fizyoterapi ve rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up (sağlık tarama) merkezleri kurmak ve işletmek.
3. İnsan sağlığı ile ilgili plastik cerrahi, saç ekim, estetik, zayıflama ve güzellik enstitüleri-merkezleri kurmak ve işletmek.
4. Her türlü tıbbi yardım, muayene, sağlık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını sağlamak. Konu ile ilgili uzman hekimler ile hemşire, ebe, teknisyen ve yardımcı sağlık personelini çalıştırmak.
5. Manyetik Rezonans (MR), bilgisayarlı tomografi (BT), ultrason, doppler ultrason, mamografi çekmek;
kemik yoğunluk ölçümü yapmak, bilimum röntgen grafikleri yapmak, eko çekimi yapmak. Adı geçen işlemlerin yapılması amacı ile Sağlık Bakanlığından gerekli izinler alınarak merkezler kurmak, işletmek ve gerekli personelin çalıştırılması.
6. Bilimum endoskopik işlemi yapmak, radyoaktif maddeler ve malzemelerle ilgili resmi kuruluşlardan gerekli izinlerinin alınması kaidesi ile her türlü tıbbi teşhis, tetkik ve tahlili yapmak.
7. Fizik tedavi, onkoloji, hemodiyaliz, tüp bebek, perinatoloji (riskli gebelikler), radyoloji merkezleri ile tıbbi tahlil laboratuarları – üniteleri kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek.
8. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü özel hastaneler, yatılı ya da ayaktan teşhis ve tedavi merkezleri, diş laboratuarları- araştırma laboratuarları, klinik ve poliklinikler kurmak, işletmek, işlettirmek, bu konuda kurulmuş tesisleri kiralamak ve kiraya vermek.
9. Göz sağlığı hizmetleri, Kadın hastalıkları ve doğum(ve yandalları ile ilgili) ile ilgili olarak muayenehaneler, klinikler, hastaneler açmak, işletmek, donatmak kiralamak veya kiraya vermek, yurtdışı hastasının (turist hastanın) refakat işlerini yapmak yaptırmak.
10. Kontakt lens, kozmetik lens takmak ve uygulama hizmetlerinde bulunmak, bunları ithalatı, ihracatı ve pazarlamasını yapmak.
11. Konusu ile ilgili doktor, asistan, hemşire ve diğer tüm sağlık ekibini çalıştırabilir, diğer sağlık kuruluşlarına gönderebilir, kendi tesislerinde ve diğer sağlık tesislerinde sözleşmeli ya da serbest olarak sağlık personeli çalıştırabilir.
12. Sağlık Bakanlığından gerekli izinler alındıktan sonra Ambulans hizmetleri sunmak ve konu ile ilgili olarak araç almak, kiralamak, kiraya vermek, satmak.
13. Konusu ile ilgili yurtdışında ya da yurtiçindeki firmalarla teşhis tedavi amaçlı anlaşmalar yapmak, mümesillik, acentelik vermek, almak, konusu ile ilgili ihalalelere katılmak.
14. Her türlü sağlık tesisleri ve tıbbi cihazlar konularında yatırım yapmak ve bunları işletmek.
15. Hastaları gerek yurt içinde gerekse de yurtdışında nakillerini yapmak, bunun için gerekli olan ambulans, helikoper, uçak gibi araçları kiralamak, almak, ithal etmek.
16. Ruh bilimi alınında araştırma, yurt içi ve dışında eğitim ve tedavi hizmetleri vermek. Poliklinikler ve klinikler açmak, işletmek.
17. Ruhsal sorunların çözülmesi ve kişilik gelişimine yardımcı olarak insanların hayat standartlarının artmasına katkıda bulunmak amacıyla, klinik açmak ve işletmek.
18. Her türlü sağlık tesisleri ve tıbbi cihazlar konularında yatırım yapmak ve bunları işletmek.


C- SAĞLIK ÜRÜNLERİ İLE MEDİKAL ELEKTRONİK TİCARETİ VE TEMİNİ
1. Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar, doktor muayenehanesi, sağlık kabini, radyoloji merkezi gibi sağlık kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, röntgen malzemeleri, steril malzemeleri, cerrahi el aletlerinin alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, kiralanması ya da kiraya verilmesi.
2. Her türlü medikal, elektronik, mekanik görüntüleme araç, gereç, ekipman, makine, malzeme, yedek parça, aksesuar, tıbbi cerrahi estetik medikal cihazlarla ilgili dayanıklı ve dayanıksız tüketim malzemeleri, güzellik ve bakım ürünleri, kimyevi madde, ilaç hammadde, tek veya çok kullanımlık steril veya steril olmayan tıbbi ürünler, yardımcı sağlık araç ve gereçleri, makineler ve taşıtların alınması satılması, ihraç ve ithal edilmesi ile kiralanması ya da kiraya verilmesi.
3. Diş protez laboratuarları kurmak;
her türlü metalden, plastikten, porselenden diş protez yapımı ve tamirini yapmak. Bilimum diş hekimliği ve diş sağlığı ile ilgili malzemelerin, aletlerin alımı satımı, ithalatı, ihracatı, mümessilik, taahhüt, teknik servisliğini yapmak.
4. Ortopedik ayakkabı, bot, sandalet, tabanlık, protezler, cihazlar, korseler, varis çorabı, suni diz mafsalı, dirsek çalışır estetik eller, yürüme cihazı, koltuk değneği ve bilumum ortopedik ürünlerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.

D- TURİZM
1. Yurt içinde ve yurt dışında turizm faaliyetlerinde bulunmak.
2. Otel, motel, tatil köyü, plaj, kamping, sağlık ve eğitim hizmetleri, kültür e spor tesisleri ile bunlara benzer tesisleri kiralamak, satın almak, inşa etmek, bu tesisleri kısmi olarak bölüm bölüm kiraya vermek ya da kiralamak.
3. Yurt dışından veya yurt dışına kara deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya gruplar halinde gezi, eğlence, spor, kongre, konferans ve benzeri organizasyonları yapmak. Bu organizasyonun içerisinde yer alan yerli ve yabancı konukları otel, motel, tatil köyü, kampinglerde ağırlamak ve başka turizm acentaları tarafından tertip edilen turlar ve organizasyonları yurt içerisinde ve yurt dışında gerçekleştirmek.
4. İlgili makamlardan gerekli izinler alınarak a, b veya c grubu seyahat acenteliği yapmak.
5. Seyahat acentaları kurmak, acentalıkların şube temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acenteleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak.
6. Ulaştırma araçları, biletleri satmak veya sattırmak, bu araçlarda isim ve yer rezervasyonları yapmak.
7. Şehir ve yöre turları veya yurt içi-dışı turlar tertip etmek veya başka seyahat acentaları tarafından tertip edilen bu nevi turların biletlerini satmak veya sattırmak, bunlara ilişkin isim ve yer rezervasyonu yapmak.
8. Ulaştırma araçları bulundurmak ve kullanmak;
bu araçları kiralamak, kiraya vermek, satın almak, satmak ve bu araçlarla turist getirmek, götürmek, hizmetleri ifa etmek ve mal taşımacılığında bulunmak.
9. Yatlar satın alarak veya kiralayarak turistik yörelere mavi yolculuk turları tertiplemek ve bu konuda organizasyon faaliyetlerinde bulunmak.
10. Turistlere döviz mevzuatı, gümrük muameleleri, pasaport, vize, seyahat ile ilgili çeşitli işlemlerde yardımcı olmak, karşılama ve ağırlama hizmetleri ifa etmek ve biletlerini sattığı bütün işletmelerin hizmetlerine ait bilgi ve enformasyon vermek.
11. Hatıra eşyaları, turistik tanıtıcı yayınlar, kartpostal ve benzeri şeylerin satışını yapmak.
12. Turizm amaçlı yayın, dergi, gazete, mecmua, sosyal medya paylaşımı, reklam, video filmleri satın almak ve turizm ile ilgili her türlü emtianın ithalat ve ihracat işlerini yapmak ve bu konularda da faaliyette bulunmak.
13. Turizm konaklama tesislerinin ihtiyacı olan demirbaş, makine, mefruşat, züccaciye, spor ve sağlık malzemeleri ve buna benzer bilimum emtia ile eğitim ve eğlence malzemelerinin temini ve gerektiğinde ithalatını yapmak.
14. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü tatil köyü, motel, otel, turistik tesis, kamping kurmak ve bunların müteahhitlik ve taşeronluk işlerini yaparak bu tesisleri iler hale getirerek teslim etmek.
15. Karavan turizmini organize etmek, bunun için gerekli karavan ve bunlara ait tesisleri satın almak ve kiralamak ve bu iş için gerekli her türlü emtiayı ithal etmek.
16. Gerek iç, gerekse de dış fuarcılık konusunda organizasyon yapmak, bununla ilgili arazi temin etmek, fuara katılacak yerli ve yabancı firmaların her türlü ihtiyacını temin etmek, danışmanlık hizmeti sunmak.
17. Kataloglar yaptırmak, reklam ve tanıtım videoları ve görselleri hazırlatarak bunlara konu olan mal ve hizmetlerin sergilenerek yurt dışından gelen şirket temsilcileri ile onların tanışmalarını temin etmek, yurt dışında broşür dağıtmak, tanıtıcı reklam faaliyetlerini organize etmek.
18. Turizm ile ilgili amaç ve gayelerini gerçekleştirmek için her türlü mal ve hizmeti yurt içi veya yurt dışından temin etmek, deniz hava dahil olmak üzere her türlü nakil vasıta araçları ile tur tertip etmek ve gerektiğinde bu araçları satın almak.
19. Kişi ve kuruluşlara kara deniz ve hava araçları kiralamak ve yurt içi ve yurt dışında tarifeli hava kara deniz seferleri düzenlemek.
20. Her türlü basın, TV, Sinema, radyo, billboard gibi medyalarla reklam faaliyetlerinde bulunmak. Bununla ilgili olarak özel ve resmi kuruluşlardan bayilik ve/veya acentalıklar alıp reklamcılık ve ilancılık faaliyetlerinde bulunmak ve reklam konularında gerekli kişi ve kuruluşlarla işbirliğinde bulunmak.
21. Turizm amaçlı karayolu ile şehirerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunmak ve bu konularda acentecilik yapmak. Gerek şirket adına kayıtlı taşıtlar ile karayoluyla şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Gerekse bu kabil taşımacılık işlerini ifa için her türlü ulaştırma vasıtası satın almak, kiralamak kiraya vermek, satmak, alım, satım ve kiralama işlerine tasavvuf etmek, tescil etmek.
E- TEKNOLOJİ VE BİLİŞİM
1. Şirket her türlü Araştırma Geliştirme (Ar-Ge) projesi geliştirebilir, yapabilir. Üretilen Ar-Ge projelerini. Lisanlamak, kullanım hakkını satmak, pazarlamak, devretmek.
2. Her türlü bilgisayar donanımı içine işlenmiş yazılımları, işletim sistemi yazılımlarını, uygulama yazılımlarını, veri tabanı, verimlilik arttıran yazılımları, işletim sistemi yazılımlarını, uygulama yazılımlarını, veri tabanı, verimlilik artıran yazılımları, multimedya (çoklu ortam) yazılım ürününü ve benzeri her türlü yazılımı üretir, geliştirir, işler, çoğaltır, her türlü fiziki ve elektronik ortamda yayar, lisanlar. Ürerilen yazılımın bakımını ve desteğini vermek, satmak, kiralamak ve lisanslamak, ilgili yazılımları pazarlamak.
3. Ar-Ge ve yazılım ile ilgili yurt içi ve yurt dışı firmalarla ortaklık kurabilir ve Ar-Ge yazılım projeleri kapsamında yurtiçi ve yurt dışı sağlanan hibe ve destek programlarına başvurarak yararlanabilir.
4. Gerek üretilen, geliştirilen gerekse kullanma lisansı alınıp satılan, gerekse ithal ihraç edilen, pazarlanan yazılımları öğretmek veya kullanıcı ve bilgisayar personelinin eğitimi konusunda her türlü teknik destek, eğitim, teknik servis faaliyetleri gibi yazılım ve donanımı için satış öncesi ve sonrası her türlü hizmeti yapmak, sunmak, yürütmek.
5. İnternet, her türlü elektronik ve tüm diğer haberleşme kanallarına yönelik her türlü hizmet, yazılım, dizayn, donanım, eğitim, danışmanlık, seminer vb. hizmetler vermek ve internet üzerinden her türlü ticari faaliyette bulunmak.
6. İnternet üzerinde ve/veya mobil ortamda, kullanıcılar arasında her türlü içerik (haber, yazı, resim, video, film vb.) paylaşımına imkan sağlayacak kurumsal ve/veya kişisel paylaşım teknolojileri geliştirilmesi, bu teknolojilerin işletilmesi, kiralanması, satılması, ithal ve/veya ihraç edilmesi.
7. Gerekli yasal izinler alındıktan sonra, internet servis sağlayıcısı bir firma olarak faaliyet göstermek, internet son kullanıcısına internet servis sağlama hizmeti sunmak, satmak, fatura kesmek veya internet hosting hizmeti sağlayıcısı olarak müşterilerine bu hizmeti sunmak, satmak, fatura kesmek veya internet üzerinden elektronik ticaret yapmak, elektronik ticaret hizmetlerini son kullanıcılarına sunmak. Web tasarımı ve web işletmeciliği yapmak.
E- DİĞER
1. Her türlü toplu taşımacılık, okul, işyeri ve benzeri yerleri personel taşımacılığı servis ve nakliyat işlerini yapmak ve yaptırmak.
2. Seyahat ve turizm amaçlı yurtiçinde ve yurt dışında taşımacılık yapmak veya yaptırmak.
3. Taşımacılık ve servis işleri işe ilgili resmi kuruluşların taşımacılık ve servis ihalelerine katılmak ihaleleri almak bunları başkalarına devretmek.
4. Konusu ile ilgili olarak her türlü nakil araçlarının alım satım tamir bakım servis işlerini yapmak, bu konu ile ilgili olarak tesisler kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, distirübitörlük ve bayilik almak.
5. Yurt içinde ve yurt dışında sağlık turizmi amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik ve sağlık hizmetlerinin gerçekleştirilmesine aracılık etmek.
6. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve danışmanlık yapmak.
7. Yetkili mercilerden izin almak kaidesi ile mevzuatlara uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat, eğlence faaliyetleri ve sağlık turizmi ile ilgili olarak her türlü iş ve işlemleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
PALM ARSAY SAĞLIK TURİZMİ DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL