PAZARBAŞI KEBAP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SURURİ MAH. KATIRCIOĞLU SOK. HÜSNÜ PAZARBAŞI HAN NO:22D FATİH - FATİH / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 17.04.2025 09:41:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

REKLAM

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : PAZARBAŞI KEBAP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 10 Nisan 2025 Perşembe
  • Sermaye : 1.500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : FATİH VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7230992558
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1077087
  • Oda Sicil Numarası : 1577972
  • NACE Kodu : 561007
  • Mersis No : 0723099255800001
  • İşletme Adresi : SURURİ MAH. KATIRCIOĞLU SOK. HÜSNÜ PAZARBAŞI HAN NO:22D FATİH PK: 34120 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34120
  • İlçe /İl : FATİH / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, FATİH / İSTANBUL Bölgesinde Döner, ciğer, kokoreç, köfte ve kebapçıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil; imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır;


1-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket her çeşit yemek tesisleri yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri lokantalar gazinolar restoranlar döner, kebap ve lahmacun fırınları büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapabilir,
2-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
3-Her türlü gıda maddelerinin üretimi toptan gıda ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapar. Her türlü gıda ürünlerinin un, şeker, et ve etten mamul, süt ve sütten mamul, her türlü gıdaların yaş sebze ve meyvelerin, tahıl ürünlerinin, hububat ve bakliyatların, çerezlerin, kahvelerin, kakaoların un haline getirilmiş, konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü gıdaların, her türlü kurutulmuş gıdaların, her türlü yağların, gıda sanayi ürünlerinin alım satımlarının yapılması, ithal ve ihracı, toptan ve perakende pazarlanması, ticareti, gıda sanayinin gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunması, gıda sanayi ile ilgili olarak, her türlü imalathanelerin, fabrikaların, satış mağazalarının, depoların, soğuk hava depolarının, marketlerin, hipermarketlerin kurulması, açılması, işletilmesi, kiraya alınması, kiraya verilmesi devir alınması, devir edilmesi,
4-İnsanların beslenmesinde önemli olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Kiralamak, kiraya vermek.
5-Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.Her türlü kümes hayvanları etlerinin toptan ve perakende alım ve satımını yapmak. Sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma, soslar, ketçaplar, salçalar, mayonez sosu, salata ve salata soslarının imali, alımı, satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak,
6-Taze ve kuru tüm yiyecekler, meyvalar, marmelatlar, reçel, şekerli ve şekersiz yiyecekler, içecekler ve tüm gıda maddeleri almak, satmak, pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak. Nohut, mercimek, fasulye, diğer bakliyat ve her türlü hububat, ve tarımsal ürünler, un, nişasta, pastacılık ürünleri, taze ve kuru olarak her türlü tarım ürünleri, yağlı tohumlar, taneler, meyveler, çay, kahve, ıhlamur, tarçın, çikolata, kakao müstehzalar, bisküvi, ekmek, tatlılar ve buna benzer unlu ürünlerin imali, alımı, satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak, Konusu ile ilgili her türlü hidroje edilmiş bitkisel yağlar, hayvansal yağlar, zeytin, pamuk, ayçiçeği, soya yağlarının imali alımı, satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak,
7-Her türlü sade, meyveli, kolalı, gazlı meşrubatlar, ve alkolsüz içkiler, meyve suları, maden ve kaynak sularının imali alımı, satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak
8-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,

Sirket amaç ve konusu ile ilgili olmak üzere asagıdaki isleri de yapabilir.
a) Kurulmus veya kurulacak olan sirketlere istirak edebilir, devir alabilir, devredebilir. Menkul ve gayrimenkul hak veya tesisler kiralayabilir, leasingle kiralayabilir, kiraya verebilir, insa eder veya ettirir, isletir veya islettirebilir, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, üst hakları veya kat mülkiyeti satıs vaadi tesis edebilir, keza aynı hakları sirket lehine tesis edebilir
b) Konusu ile ilgili aracılık yapmamak kaydıyla, mevzuatın kıymetli evrak olarak nitelendirdigi menkul degerleri satın alabilir, satabilir. Gerektiginde muhtelif nevide sirketlerin hisse senetlerini, intifa senetlerini, ortaklık paylarını ve tahvillerini satın alabilir, satabilir.
c) Sirket yurt içinde ve yurt dısında finans kurumları ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli borç veya kamudan Avrupa birliginden veya diger sosyal kurumlardan hibe dahil krediler alabilir. Aval ve kefalet krediler temin edebilir, yurt içinde ve yurt dısında mali, sınai, ticari kuruluslara borçlanabilecegi gibi bunlara kefalet verebilir, bu konuda gerekli kefalet, rehin ve diger gerekli sözlesmeleri yapabilir.
d) Marka, patent alabilir devir ve ferag edebilir, bunlar üzerinde lisans anlasmaları yapabilir, ayrıca sair maddi ve fikri haklar distribüt.rlük, bayilik, ticari vekillik, danışmanlık anlasmaları hususlarında bilcümle akit ve muameleler yapabilir.
e) Istigal konuları ile ilgili her türlü sözlesmeleri akdedebilir ve hukuki muameleleri yapabilir
f) Her türlü menkul ve gayrimenkulleri alır, satar, ipotek edebilir, irtifak gibi haklar iktisap edebilir. Bunları baskalarına devir ve ferag edebilir. Ifraz tevhit kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis eder, ipotekleri uzatır, degistirir, terk eder, kiralar, kiraya verir, kira akdini tapuya tescil ettirir. Gayrimenkullerle ve ayni haklarla ilgili her çesit iltizamı ve tasarruf işlemlerde bulunabilir.
g) Sirket konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluslar nezdinde taahhütlerde bulunabilir, ihaleye girebilir.
h) Sirketin konusu ile ilgili özel ve tüzel yerli ve yabancı kurum ve kuruluslar için yurt içi ve dısında düzenlenen fuar ve sergilere katılabilir.
i) Sirketin amacı ile ilgili olarak sirketin ve üçüncü sahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diger teminatları verebilir ve alabilir.
j) Sirket yukarıda gösterilen islerde baska ileride sirket için faydalı ve lüzumlu görülecek baska islere girisilmek istendigi takdir de ortaklar kurulu kararı ile hareket edebilir.
k) Konusu ile ilgili ruhsatname, izin, imtiyaz, patent, marka ve ihtira beratını dogrudan alır, bunları tamamen veya kısmen devreder, baskalarına ait olanları devir alır, Konusu ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat ile her türlü know-how anlasmaları yapabilir.
l)- Sirket yurt içinde ve yurt dısında finans kurumları ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli borç veya kamudan Avrupa birliginden veya diger sosyal kurumlardan hibe dahil krediler alabilir. Aval ve kefalet krediler temin edebilir, yurt içinde ve yurt dısında mali, sınai, ticari kuruluslara borçlanabilecegi gibi bunlara kefalet verebilir, bu konuda gerekli kefalet, rehin ve diger gerekli sözlesmeleri yapabilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
PAZARBAŞI KEBAP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL