KOZMETİK Meslek grubunda, BAĞCILAR / İSTANBUL Bölgesinde Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan ticareti (ıtriyat dahil) konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
a-Her türlü kozmetik, güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin imalatı, ithali, ihracı, toptan ve perakende alım satımı, pazarlaması ve dağıtımı.
b-Parfüm, kolonya, deodorant, şampuan, saç kremi, sabun, duş jeli, vücut losyonu, el kremi, yüz kremi, makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri, güneş kremi, ağda, epilasyon ürünleri, tırnak bakım ürünleri, saç boyaları, saç şekillendirici ürünler ve benzeri kozmetik ürünlerin imalatı, ithali, ihracı, toptan ve perakende alım satımı, pazarlaması ve dağıtımı.
c-Şirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakım ürünleri, kolonya, parfüm, şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak.
ç-Kozmetik ürünlerinin depolanması, paketlenmesi ve etiketlenmesi.
d-Kozmetik ürünlerinin satışı için mağaza, satış noktası ve e-ticaret siteleri açmak, işletmek.
e-Kozmetik ürünlerinin tanıtımı ve pazarlaması için reklam, kampanya, fuar ve organizasyonlar düzenlemek.
f-Kozmetik ürünlerinin üretimi ve satışı ile ilgili her türlü danışmanlık, eğitim ve araştırma hizmetleri vermek.
g-Kozmetik ürünlerinin üretimi ve satışı için gerekli olan her türlü makine, teçhizat, hammadde, yardımcı malzeme ve ambalaj malzemesini almak, satmak, ithal ve ihraç etmek.
ğ-Kozmetik ürünlerinin üretimi ve satışı ile ilgili her türlü izin, ruhsat ve belgeyi almak.
h-Kozmetik ürünlerinin üretimi ve satışı ile ilgili her türlü yasal mevzuata uymak.
I-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü mali, ticari, sınai, idari tasarrufta bulunmak.
i-Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve bu ipotekleri fek edebilir.
j-Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü marka, patent, know-how, lisans, ihtira beratı gibi sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, kullanabilir, devredebilir, lisans verebilir.
k-Sirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat islemleri yapabilir.
l-Sirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dısında resmi ve özel kurumların açtıgı ihalelere katılabilir.
m-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
n-Şirket her türlü kredi kullanabilir, menkul ve gayrimenkulleri üzerinde kefalet verebilir ve kefalet alabilir. Ana amaç ve konusu ile ilgili olarak mümessillik, acentalık alabilir verebilir.
o-Amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için yasaların belirlediği sınırlar çerçevesinde yerli ve yabancı benzeri şirketlerle ortaklıklar kurulabilir, izin, imtiyaz, ruhsat, know how, patent ve lisans sözleşmeleri yapabilir, konusu ile ilgili faaliyetler için ihtira haklarını, beratlarını, endüstriyel dizayn, model, resim ve ticaret ünvanlarını, hususi imal ve istihsal usullerini ve benzeri diğer gayri maddi hakları iktisap edebilir.Bu haklar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, marka tescil ettirebilir veya başkaları tarafından alınmış markaları devir alabilir, gerekirse bunları kısmen veya tamamen başkalarına devredebilir, teminat olarak gösterebilir, kiraya verebilir.
ö-Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak.
p-Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.
r-Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak.
s-Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak.
ş-Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar, dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak.
t-İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak.
u-Her türlü plastik ambalaj ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin imali, satışı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak.
ü. PVC, plastik, poliüretan, keçe ve kauçuktan mamul konveyör taşıma bandı, silindir kaplama bantları, teflon ve polyester konveyör bantları, güç transmisyon kayışları, plastik kayışlar, varyatör kayışları, zaman kayışları, sonsuz kayışlar V kayışları, plastik ve çelik konveyör zincirleri ve ekipmanları, mekanik güç aktarma ve birleştirme elemanları imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.
v-Her türlü hurda plastik atıklarının toplanarak granül hale dönüştürmek.
y- Polyester depo ve küvet imali, ithali, ihracı, alımı ve satımını yapmak.
z- Polyester levha imali, ithali, ihracı, alımı ve satımını yapmak.
Internet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak.Telif ve patent hakları elde etmek. Sirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam, elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erisimin saglanması.
Internet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak.Telif ve patent hakları elde etmek. Sirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam, elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erisimin saglanması.
Yukarıda belirtilen iş ve işlemlerden başka ileride faydalı görüldüğü taktirde başka iş ve işlemler yaparak amaç ve konusunu gerçekleştirebilir. Bu durumda ortaklar kurulu onayı alındıktan sonra şirket dilediği işleri yapabilir. Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu kararın uygulanabilmesi için yasal olarak gerekli kurum ve kuruluşlardan izin alınacaktır.