PİZZA RESTAURANTLARI ANONİM ŞİRKETİ

MASLAK MAH. BÜYÜKDERE CAD. NO:245-245/C USO CENTER KAT:6 PK:34398 SARIYER - SARIYER / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 6.12.2020 16:49:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : PİZZA RESTAURANTLARI ANONİM ŞİRKETİ
  • Tabela Ünvanı : DOMİNO'S PİZAA
  • Firma Türü : TEK PAY SAHİPLİ ANONİM ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe
  • Sermaye : 63.607.500
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - MASLAK VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3850555208
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 741878-0
  • Oda Sicil Numarası : 742409
  • NACE Kodu : 561010, 620101
  • Faaliyet Alanları : Hamburger, Pizza, Tost, Kumpir v.b. İşletmeciliği
  • Mersis No : 0385055520800012
  • E-Tebligat Adresi : 25949-41619-74432
  • Çalışan Sayısı : 5001-10000
Türkiye’nin En Sevilen Pizza Markası | Domino's Pizza
Her zevke hitap eden leziz pizzalar, ekstra lezzetler, dilediğin hamur ve kenar seçenekleri Domino's Pizza'da! Üstelik çok avantajlı kampanyalarla.

Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri

Amerika'da Domino's Pizza
Domino's Pizza 1960 yılında Amerika'nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulmuştur. Bugün, 85 ülkede 14.000'den fazla şube ile hizmet vermekteyiz. "Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri" olma gururunu taşımaktadır.

Türkiye'de Domino's Pizza
1996 yılında Türkiye'de ilk şubesini Ulus'ta açan Domino's Pizza Türkiye, şu an 530 şube ile hizmet vermektedir. Dünya'daki 10000. şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Domino's Pizza Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır.

Domino's Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile 22 yıldır sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise "Anında Bedava" garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz.

Pizza Restaurantları A.Ş.'ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlüğümüzün sayısı büyümemizle doğru orantılı olarak artmaktadır. İşimiz Hayatımız konseptimizle başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan bizler, tüm departmanlarla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimi 7500'den fazla çalışanımızla sağlarız.

Domino's Pizza Hakkında
1996 yılında Türkiyede ilk şubesini Istanbul, Ulus'ta açan Domino's Pizza Türkiye olarak şu an, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa başta olmak üzere 69 ile yayılmış 530 şubemiz ile Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyoruz. Dünyadaki 10.000. şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Domino's Pizza Türkiye olarak, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundayız. Domino's Pizza bugün dünyada 85 ülkede toplam 14 binden fazla şube işletiyor.

Domino's Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise "Anında Bedava" garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz. Domino's Pizza olarak bu güne kadar önümüze koyduğumuz hedeflerin tümünü gerçekleştirdik. İlerleyen yıllarda da farklı başarılarla büyüyeceğimizden Domino's Pizza Türkiye ailesi olarak eminiz.

22 yıldır Pizza Restaurantları A.Ş.'nin işletmesi ile faaliyet gösteren Domino's Pizza Türkiye, 68 ildeki şubeleri, dört üretim merkezi ve 7.500'den fazla çalışanıyla dünyada en hızlı büyüyen ilk beş operasyondan biri olmayı sürdürüyor. Aynı zamanda yenilenen lezzetimiz ile de "Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en lezzetli ve ulaşılabilir pizza şirketi" olmayı amaçlıyoruz. Rusya, Gürcistan ve Azerbaycan operasyonunu da yöneten Domino's Pizza Türkiye'nin hedefi, 4 ülkede en sevilen pizza zinciri olmak.

Domino's Pizza 2017 yılında Türkiye, Rusya, Gürcistan ve Azerbaycan operasyonlarını "DP Eurasia" çatısı altında birleştirerip, Londra Borsası'nda işlem görmeye başlamış ve böylece; Türkiye'de doğup, Türk çalışanları ve Franchiseları ile büyüyen bir Türk şirketi, tarihte ilk defa Premium listeden Londra Borsası'na girmeyi başarmıştır. Bugün DP Eurasia olarak 4 ülkede 643 şube ile müşterilerimize mutluluk taşımayı sürdürüyoruz.

Pizza Restaurantları A.Ş.ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlük çalışanlarımızın sayısı büyümemizle doğru orantılı olarak artmaktadır. 'İşimiz Hayatımız' konseptimizle başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan bizler, tüm departmanlarla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimi 7.500'den fazla çalışanımızla sağlarız.

RESMİ FAALİYET KONUSU
RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

-Pizzacıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç)
-Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)
Firmanın iş Konusu
Şirketin amaç ve konusu şunlardır.
a) Fast food ve her türlü yemek hazırlanan lokanta işletmeciliği
b) Franchising anlaşmaları yapmak
c) Her türlü bilgisayar programlarını, paket programlarını, yazılımlarını hazırlamak, sistem yönetimi, veri yönetimi, iş uygulamaları, sektörel, internet, mobil uygulama yazılımları, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam ürünlerini hazırlamak ve geliştirmek, bunların yurt içinde ve dışında ticaretini gerçekleştirmek
d) Her türlü elektronik donanım ve sistem projesi ile bunlara ilişkin yazılımları geliştirmek, üretmek, yayınlamak, lisansları almak ve vermek ile bunların yurt içinde ve dışında ticaretini gerçekleştirmek
e) Şirket konusu ile ilgili bilgisayar programları, her türlü bilgisayar donanımları ve yazılımlarının yurt içinde ve yurt dışında ticaretini gerçekleştirmek
f) Sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. alanlarda yazılımları kodlamak, yazılımları geliştirmek ve bunların yurt içinde ve dışında ticaretini gerçekleştirmek
g) Şirket konusu ile ilgili bilişim konusunda her türlü konuda gerek yazılım gerekse de donanım bazında araştırma ve geliştirmek çalışmalarında bulunmak, bu çalışmalar çerçevesinde meydana gelecek teknolojik yeniliklerin patent, telif hakkı ve markaları tescil ettirmek, bunlara ilişkin kullanım haklarını yurt içinde ve yurt dışında satmak veya kiralamak Şirket yukarıda belirlenen amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için,
a) Restoranlar, büfeler, kafeteryalar, satış reyonları da dahil olmak üzere yiyecek ve içecek yapımı, hazırlanması, satışı, evlere servis gibi işlerle uğraşan yerler ile bu tip yerler için lüzumlu veya arzuya şayan, müşterilere veya umuma mahsus yerler açabilir, sahip olabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.
b) Amaç ve konusu ile ilgili olarak gıda maddeleri, gıda katkı maddeleri, ambalaj maddeleri (plastik tepsi) kimyasal madde, alkollü ve alkolsüz içecekler, mutfak ekipmanları ve tekstil ürünlerin ithalatını yapabilir ve bunları ithal edebilir.
c) Yurt içinden ve yurt dışından franchise alabilir, bu hakkı ilgili makam veya sicillere şirket adına tescil ettirebilir veya vaki tescilleri tadil veya terkin ettirebilir.
Bu nevi gayrimaddi haklarla ilgili olarak yerli veya yabancı gerçek ve tüzel kişilerle sözleşmeler akdedebilir ve bu gibi hakları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, sair suretlerle elde edebilir veya elden çıkarabilir.
d) Gerekli taşıt araçları alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.
e) Büro makine teçhizat ve malzemesi ve mefruşatı ile diğer teçhizat, malzeme, araç ve gereçleri satın alabilir, ithal edebilir ve kiralayabilir ve gerektiğinde bunları satabilir, kiraya verebilir veya başka herhangi bir şekilde elden çıkarabilir,
f) Mevcut veya ileride kurulacak yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişilerle işbirliği yapabilir, bunları şirkete ortak olarak alabilir veya bunlarla yeni şirketler kurabilir veya teşebbüslere girişebilir.
Yerli veya yabancı şirket ve işletmeleri kısmen veya tamamen devir alabilir, bu şirket ve işletmelerin sermayelerine iştirak edebilir.
Aracılık faaliyeti yapmamak kaydıyla özel ve kamu hukuki tüzel kişileri tarafından ihraç olunacak hisse senedi, tahvil, intifa senedi gibi bilcümle menkul kıymetleri ve her çeşit ortaklık hak ve paylarını satın alabilir, satabilir, teminat gösterebilir, üzerlerinde itifa hakkı tesis edebilir veya bunların intifa hakkından yararlanabilir veya bunlarla ilgili sair hukuki tasarruflarda bulunabilir.
g) Marka, patent, lisans, know-how, telif hakkı, peştemaliye gibi sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir ve bu gibi hakları ilgili makam ve sicillere şirket adına tescil ettirebilir veya vaki tescilleri tadil veya terkin ettirebilir. Bu nevi gayri maddi haklarla ilgili olarak yerli veya yabancı gerçek ve tüzel kişilerle sözleşmeler akdedebilir ve bu gibi hakları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, sair suretlerle elde edebilir veya elden çıkarabilir.
h) Yurt içinde veya yurt dışında temsilcilikler ve bürolar açabilir veya mümessillikler kabul edebilir veya hizmet, acentelik, komisyonculuk, taahhüt ve şirket amaç ve konusunun gerektirdiği sair sözleşmeleri akdedebilir.
i) Şirket lüzumlu gördüğü takdirde istediği yerde şube açabilir, fabrika kurup üretim yapabilir, fabrika sahasından şubelere ve istediği diğer yerlere nakliye yapabilir, mal taşıyabilir.
j) Gerekli menkul ve gayrimenkulleri satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, ticari işletme rehni ve ipotek de dahil olmak üzere fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla menkul ve gayrimenkullerle ilgili her türlü ayni ve şahsi hakları iktisap edebilir, gerektiğinde bunları herhangi bir şekilde satabilir veya herhangi bir şekilde elden çıkarabilir, başkaları lehine bu hakları tesis edebilir, bunları tapu kütüğüne ve ilgili sicillere tescil ettirebilir, üçüncü kişiler için rehin, ticari işletme rehni ve ipotek de dahil olmak üzere bu nevi hakları tesis ve tescil ettirebilir, şirket adına tesis edilen rehin ve ipotekleri fek edebilir, sahip olduğu menkul ve gayrimenkulleri ipotek ve ticari işletme rehni de dahil olmak üzere kendisi veya üçüncü kişiler lehine teminat olarak gösterebilir.
k) Yerli veya yabancı işletmeler, ...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Eski Firma Ünvanı:
FDS GIDA ÜRETİM VE RESTAURANT İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
PİZZA RESTAURANTLARI ANONİM ŞİRKETİ
İPTAL