A) YIYECEK -IÇECEK VE CAFE ISLETMELERI 01) Her türlü kültürel, bölgesel ve yöresel yiyecekler ve içecekler ile uzakdogu kültürünü olusturan (sasimi, nigri, maki, ınside maki, hand roll, sake, ebi, kani, surimi, maguru, unagi, tako, wasabi ve gari) yiyecek ve içeceklerin üretimi, satısı ve servis hizmetlerinin verilmesi, 02) Her türlü kafe, bar, gazino, restoran, lokanta, fırın, fest food, hazır yemek, tabldot ve yemek gibi gıda üretimi ve satısı için gerekli tesisleri kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek ve kurulu olanları devralmak, devretmek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve yeme içme isleri organizasyonlarını yapmak. 03) Her türlü soguk ve sıcak yiyecek ve içecekler, içkili veya içkisiz gazino, lokanta, bar kafe,......ve anasözleşmesinde yazılı işler.