POZİTİFB BESLENME BİLİŞİM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

ACIBADEM MAH. ÇEÇEN SOK. AKASYA EVLERİ SİTESİ 25/150 ÜSKÜDAR - ÜSKÜDAR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 5.10.2015 00:00:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : POZİTİFB BESLENME BİLİŞİM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
  • Kuruluş Tarihi : 5 Ekim 2015 Pazartesi
  • Sermaye : 10000
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 2704
  • NACE Kodu : 869090
Madde 3- A) Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- Üretim: 1.1. Her türlü tekstil, gıda, diyet ürünleri,organik ürünler üretimi faaliyetlerinde bulunmak. Bu maksatla imalathaneler açmak, fabrika ve tesisler kurmak 1.2. Tıbbi amaçlı diyet maddeleri, zayıflatıcı ürünler, tıbbi amaçlı bitkiler ve bitkisel içecekler üretimi yapmak. 1.3. Diyet kurumsal ve sağlıklı beslenme için gerekli her türlü destekleyici ürün ve malzeme üretmek. 2- Danışmanlık: 2.1. Ülkesinde ve uluslararası seviyede, yerli veya yabancı, gerek bireysel, gerek özel, gerekse kurumsal (büyük, orta, küçük ölçekli işletmelere, fabrika, okul, hastahane, kreş, spor kulüpleri gibi benzeri toplu beslenme yapılan yerlerde) her yaş gurubunda kişiye özel veya genel, toplu veya tek tek beslenme, diyet ve özel menü planlama danışmanlığı yapmak. 2.2. Yiyecek ve içecek sektörüne yönelik gıda ve beslenme danışmanlığı yapmak. 2.3. Yaşa, cinsiyete, mesleğe, sosyoekonomik duruma özgü beslenme danışmanlığı yapmak. 2.4. Besin duyarlılığı, beslenme ve genetik ilişkisi, bireylerin vücut analizlerini ve mevcut sağlık durumlarını değerlendirmek ve benzeri alanlarda danışmanlık çalışmaları yapmak. 2.5. Türkiyede ve dünyada değişen ve gelişen beslenme, sağlıklı yaşam, kurumsal beslenme ve kurumsal sağlık eğilimlerini, yetersizliklerini, fazlalıklarını takip ederek, değerlendirmek, toplumu bilgilendirmek, danışanlarına aktarmak. 2.6. Yönetim, iletişim ve lojistik alanlarında eğitim, konferans, kongre, sergi, toplantı, gibi çeşitli organizasyon ve danışmanlık çalışmaları yapmak. 2.7 Fizibilite, iş planı, iş geliştirme projesi ve benzeri projeleri hazırlamak, yürütmek bu hususlarda danışmanlık yapmak. 2.8. Ticari ve sınai ürünler için ekspertiz hizmetleri yapmak. 3- Eğitim: 3.1. Gıda ve beslenme konularında, yenilik ve gelişmelerin araştırmasını yapmak, eğitim, sempozyum, konferans, kongre, sergi, toplantı, seminer ve benzeri çeşitli organizasyonlara katılmak, bu hususlarda çalışmalar yapmak, meslektaşları ve toplumu ile bilgi paylaşımı yapmak sureti ile takip etmek. 3.2. Tüm kuruluş başlıkları ile ilgili; Özel toplantı, sempozyum,eğitim, seminer, kongre, workshop, mutfak eğitimi, kermes, şenlik ve organizasyon düzenleme çalışmaları yapmak. 3.3. Standardizasyon ve belgelendirme alanlarında eğitim ve danışmanlık çalışmalarında bulunmak. 3.4. Ülkesinin ve dünyanın beslenme alışkanlıkları ve davranışları ile ilgili araştırma yapmak, eğitimler vererek topluma ulaştırmak. 4- Kafe  Restoran  Büfe - Bakkal- Market - Otomat İşletmeciliği: 4.1. Sağlıklı ve akıllı beslenme ile ilgili olarak otomat, bakkal, market işletmeciliği yapmak, bünyesinde kafe, restoran ve büfe işletmeciliği faaliyetlerinde bulunmak. 5- Turizm: 5.1. Eğitim amaçlı her türlü gezi, kongre, seminer ve toplantılar için gemiler düzenlemek. 5 2. Geçici konaklamalar ve yiyecek-içecek hizmetleri sağlamak. 6- Basın  Yayın  Reklam: 6.1. Reklam ve halkla ilişkiler faaliyetlerinde bulunmak. 6.2. Her türlü broşür, kitap, dergi yayıncılık, katalog, baskı ve dağıtım işlerini yapmak 6.3. Ülkesinin ve dünyanın beslenme alışkanlıkları ve davranışları ile ilgili araştırma yaparak, bunları yayınlamak, topluma ulaştırmak. 6.4. Kuruluş başlıkları ile ilgili internet faaliyetlerinde bulunmak, siteler kurmak, yönetmek, internet alanında yayıncılık, reklamcılık, halkla ilişkiler ve organizasyon işleri yapmak. 6.5. Film, televizyon ve radyo programları hazırlamak, katılmak. 6.6. Sektör araştırma rapor ve projeleri hazırlamak, yayınlamak. 6.7. Sürekli yayıncılık, baskı ve dağıtım işleri yapmak, süreli yayın çıkarmak. 7- Gıda: 7.1. Her türlü gıda ürünlerinin un, şeker, et ve etten mamul, süt ve sütten mamul, her türlü gıdaların yaş sebze ve meyvelerin, tahıl ürünlerinin, hububat ve bakliyatların, çerezlerin, kahvelerin, kakaoların un haline getirilmiş, konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü gıdaların, her türlü kurutulmuş gıdaların, her türlü yağların, gıda sanayi ürünlerinin alım satımlarının yapılması, ithal ve ihracı, toptan ve perakende pazarlanması, ticareti, gıda sanayinin gerektirdiği bilcümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunması, gıda sanayii ile ilgili olarak, her türlü imalathanelerin, fabrikaların, satış mağazalarının, depoların, soğuk hava depolarının, marketlerin, hipermarketlerin kurulması, açılması, işletilmesi, kiraya alınması, kiraya verilmesi devir alınması, devir edilmesi işlerini yapmak. 7.2. Büyük ve küçük hayvan, kümes hayvanları, av hayvanlarından elde edilen dondurulmuş ve konserve edilmiş etler, süt, peynir, yağ, yumurta, bal, deri, kösele, tüyler, bağırsak ve bağırsaktan mamul ihracı, ithali ve pazarlaması işleri ile iştigal etmek. 7.3. Her türlü deniz ve tatlı su ürünleri, balıklar, kerevit, salyangoz, kurbağa, kaplumbağa ve bunlara benzer kabuklu hayvanlar ile su ürünlerinin taze, dondurulmuş, konserve olarak işlenmiş veya canlı olarak alımı, satımı, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak. 7.4. Sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma, soslar, ketçaplar, salçalar, mayonez sosu, salata ve salata ...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
POZİTİFB BESLENME BİLİŞİM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL