POZİTİF PLUS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MEŞRUTİYET MAH. HRANT DİNK SOK. IŞIK APT. NO:31A ŞİŞLİ - ŞİŞLİ / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 15.07.2025 03:30:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : POZİTİF PLUS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 10 Temmuz 2025 Perşembe
  • Sermaye : 500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - MECİDİYEKÖY VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7331288167
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1090142
  • Oda Sicil Numarası : 1591120
  • NACE Kodu : 464205
  • Mersis No : 0733128816700001
  • E-Tebligat Adresi : 25878-66223-81154
  • İşletme Adresi : MEŞRUTİYET MAH. HRANT DİNK SOK. IŞIK APT. NO:31A ŞİŞLİ PK: 34592 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34592
  • İlçe /İl : ŞİŞLİ / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON Meslek grubunda, ŞİŞLİ / İSTANBUL Bölgesinde Dış giyim eşyalarının toptan ticareti (iş giysileri ile triko olanlar dahil, kürk ve deriden olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
TEKSTİL

1. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı,
imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.
2. Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların
imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak.
3. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi
giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar
hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler,
fabrikalar kurmak, mağazalar açmak.
4. Her türlü yün, orlon ve sentetik ipliklerden örülmüş bay, bayan ve çocuk trikolarının imalatı, ithalatı ve
ihracatını yapmak.
5. Her nevi bayan ve çocuk gelinliklerin, nişanlıkların dikimi;
gelin başı, eldiven, jüpon ve benzeri malzemelerin
alım satımı, işçilik, ithalat ve ihracatını yapmak.
6. Gelinlik ve nişanlıkla ilgili her türlü kumaş, güpür dantel, tül, saten ve sair malzemelerin imalatı, toptan ve
perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
7. Pamuklu ve sentetik kumaştan her türlü kadın, erkek, çocuk iç çamaşırları, gecelik, pijama imalatı, ihracatı ve
ithalatını yapmak.
8. Her türlü erkek, kadın, çocuk çorabının alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatı.
9. Her türlü dokuma ve dokuma ürünlerini imal etmek.
10. Her nevi dokuma etiket imalatı ve toptan satışı, baskı etiket imalatı alım satımı
11. Emniyet kemeri, paraşüt kolonu, tüfek kayışı, palaska, bel kemerleri, çanta kolonları, kolon
kurdele, ekstrefor, şerit, sargı bezi, bel lastiği, tuhafiye lastik çeşitleri, ayakkabı şerit ve biyeleri, erkek ve çocuk
pantolon askıları ve her çeşit dar dokuma çeşitleri imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak
12. Tekstil ürünlerine nakış işlemlerini yapmak, yaptırmak.

13. Her türlü tekstil ve konfeksiyon sanayisinde kullanılan makine, cihaz, alet, edevat, yedek parça ve aksesuarları ile sarf malzemelerinin üretimini, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak

E-TİCARET
-Şirket konusu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışı e-ticaret yapabilir, bayilikler alabilir, verebilir, şubeler ve mağazalar açabilir, ithalat, ihracat, dahili ticaret taahhüt iç ve dış uluslar arası mümessillik distribütörlük, pazarlamacılık yapabilir.

DIŞ TİCARET

1. Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla, her türlü malın, deniz, karayolu veya havayolu ile ithalat, ihracat ve dahili toptan veya perakende iç ve dış ticaretini yapmak.
2. Yurtiçinde ve yurt dışında turizm hizmetlerini sağlamak amacıyla turizm işletmeciliği, seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir veya devir alabilir. Tur ve Rehberlik hizmetleri, konaklama konusu ile ilgili danışmanlık yapabilir
3. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak kiraya vermek,
4. İlaç sektöründeki, ilgili mercilerden izin almak şartı ile her türlü kimyevi, veteriner, Zirai ilaçların ve yine ilgili mercilerden izin almak şartı ile yurtiçinde ve yurtdışında imal edilen her türlü ilaçların toptan alımı, satımı, pazarlanması, ithalatı ve ihracatını yapmak, Her nevi ilaç hammaddesi, ameliyat malzemesi, toptan serum, toptan hormon aşı, bebek beslenme ve bakımı ürünleri, hijyenik ürünlerin dahili ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak.
5. Deniz, hava ve karayolu ile yurtiçi ve yurtdışı lojistik hizmetleri yapmak ve yaptırmak, taşımacılıkla ilgili acenteler açmak, devir almak ve devir etmek, Lojistik Merkezleri, tır parkları, bekleme ve dinlenme alanları, gümrüklü ve gümrüksüz sahaları, limanları, antrepolar ile yatay, dikey depoları yapmak ve işletmek.


Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar:
1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
2. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
3. Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.
4. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir.
5. Şirket gayelerinin oluşmasını teminen kısa, orta ve uzun vadeli istikrazlar akdedebilir, aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Şirketin kuracağı tesisleri için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı kuruluş ve işletmelerden temin edebilir.
6. Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
7. Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.
8. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
9. Şirket gayesine faydalı olmak şartıyla ve aracılık yapmamak kaydıyla şirket konusuna bağlı olmaksızın özel hukuk, kamu hukuku tüzel kişiler tarafından ihraç olunan ve olunacak hisse senetleri, tahviller, intifa senetleri ve kuponları gibi kıymetleri satın alabilir, devralabilir, teminat gösterebilir, kabul edebilir.
10. Konusu ile ilgili hammadde, yan madde, yan mamul ve mamul maddeleri satın alabilir, ithal, ihraç ve sair suretle tedarik edebilir, bunları kısmen veya tamamen işletebilir.
11. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.
12. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
13. Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir.
14. Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir.
15. Konusu ile ilgili fason işçilik yapabilir, yaptırabilir.
16. Konusu ile ilgili olmak üzere soğuk hava depoları kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.
17. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
POZİTİF PLUS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL