SAG YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LİMİTED ŞİRKETİ

GÖKALP MAH. MEHMET ALPAY SOK. NO:17 İÇ KAPI NO:1 ZEYTİNBURNU - ZEYTİNBURNU / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 15.07.2025 03:26:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : SAG YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 9 Temmuz 2025 Çarşamba
  • Sermaye : 2.500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ZEYTİNBURNU VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7371301400
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1089902
  • Oda Sicil Numarası : 1590889
  • NACE Kodu : 702202
  • Mersis No : 0737130140000001
  • E-Tebligat Adresi : 25868-26299-58972
  • İşletme Adresi : GÖKALP MAH. MEHMET ALPAY SOK. NO:17 İÇ KAPI NO:1 ZEYTİNBURNU PK: 34020 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34020
  • İlçe /İl : ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, ZEYTİNBURNU / İSTANBUL Bölgesinde İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amacı, ortak olduğu yurt içi ve yurt dışındaki şirketlerin yönetimi, denetimi ve danışmanlığı faaliyetlerini yürütmek ve aşağıda belirtilen konularda faaliyet göstermektir:

A) YÖNETİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
01) Şirketin doğrudan veya dolaylı olarak iştirak ettiği şirketlerin yönetim, organizasyon, stratejik planlama, denetim, iç kontrol, insan kaynakları ve finansman süreçlerine dair danışmanlık hizmetleri sunmak,

02) Ortak olduğu şirketlerin idari ve yönetsel faaliyetlerini yürütmek, bunların karar alma süreçlerine katılmak, temsil ve ilzam yetkilerini üstlenmek,

03) Şirketin iştirak ettiği firmalarda yönetime katılmak, temsilci atamak, yönetim kurulunda görev almak,

04) Ortak olduğu şirketlerin faaliyetlerini destekleyici nitelikte kurumsal gelişim ve performans yönetimi çözümleri geliştirmek,

05) Yerli ve yabancı şirketlerin hisselerini devralmak, pay sahibi olmak, yatırım yapmak,

06) Faaliyet konusu ile ilgili yerli ve yabancı kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla iş birliğine gitmek,

07) Taşınır ve taşınmaz mallar edinmek, bunları kiralamak, satmak, ipotek ve rehin tesis etmek,

08) Yurt içi ve yurt dışında şube, temsilcilik ve irtibat büroları açmak.

09) Şirket, amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gerekli gördüğü her türlü hukuki, mali ve ticari işlemi yapabilir.

10) Şirketlerin sahip olduğu veya ilgili olduğu mal varlığının veya kazanmış olduğu haklarının hepsi veya bir kısmında çalışmalar yapmak, kontrol etmek, geliştirmek, takas etmek, bedelsiz vermek, satmak, kiralamak, hak ve özel haklarını devretmek veya şirketin iş ve ürünlerini tanıtmak üzere bu gibi işlere başvurmak ve hizmet vermek.

11) Girişimcilik, stratejik planlama, stratejik yönetim, etkin kaynak kullanımı, iş planı, temel işletmecilik, yeniden yapılanma, kurumsal yönetim, kurumsallaşma, kurum kültürü oluşturma, insan kaynakları yönetimi, kariyer yönetimi, performans yönetim sistemi, ücret yönetim sistemi, muhasebe sistemi, finans, bütçe ve nakit akım sistemi, maliyet muhasebesi, verimlilik yöntemi, satın alma, pazarlama ve satış yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, proje yönetimi, israf yönetimi ve dış ticaret konularında danışmanlık yapmak.

12) AB proje teklifi hazırlama, inceleme, proje yönetimi, hibe, fon ve kredi sağlama konularında danışmanlık yapmak, AB Üyesi ülkelerle ortak projelerle katılımcı olarak çalışmaları yürütmek, gerektiğinde bu projelere koordinatörlük yapmak.

13) Yurtiçinde şirketlerin kurumsallaşma çalışmalarına ilgili kurum ve kuruluşlardan izin ve yetki alarak katkıda bulunmak amacı ile, arge, yönetim organizasyon, istihdam ve insan kaynakları, akreditasyon ve sertifikasyon,
kalite belgelendirme çalışmalarında bulunmak, ilgili uzmanları şirket kendi bünyesinde istihdamını sağlamak, ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlara yerleştirmeye aracılık edebilmek.

14) Şirketlerin ve işletmelerin kurumsallaşmasında dolaylı ve direk destek veren devlet kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıflar ile ilgili uygulanan İnsan Kaynakları, istihdam, kariyer ve gelişim programlarına aktif katılabilmek, Bu konularda işletmelerle ilgili danışmanlık ve aracılık hizmetlerini yürütebilmek.

15) Şirket iştigal konuları ile ilgili ithalat ve ihracat yapmak. Özel ve kamu sektörünün ihalelerine girmek.

16) Şirketlerin mevcut durumlarını inceleyerek organizasyon yapısındaki, sorumluluk ve yetki dağılımındaki, iş akış ve prosedürlerindeki aksaklık ve eksikliklerini belirleyerek bunlara düzeltici öneriler geliştirip gereken uygula malaları yapmak, şirketlerin mevcut durumlarını, ürün yelpazelerini, hitap ettikleri pazarları ve rakiplerini incele- yerek, şirket sahiplerinin amaçlarına ulaşabilmeleri için yeni stratejiler geliştirmek. Şirketlerin tasarladıkları değişik projelerin fizibilite değerlendirmelerini yapmak, proje değerlendirilmesi ve finansman konusunda danışmanlık hizmeti vermek.

B) Şirket yukarıda belirtilen konuları gerçekleştirebilmek amacı ile :
01) Şirket ihtiyacı için her türlü gayrimenkulleri satın alabilir ve gerektiğinde satabilir. Fabrika, büro, ofis, satış mağazaları, yazıhane ve lojman olarak bina ve tesis kurabilir, inşa edebilir, satın alabilir, kira ile tutabilir, icabında bunları satabilir veya elden çıkarabilir.

02) Kendi ihtiyacı için büro malzemesi, makine teçhizat ve diğer malzemeleri ve arabaları satın alabilir, ithal edebilir, ihraç edebilir, kirayla tutabilir ve gerektiği taktirde bunları satabilir, kiraya verebilir veya sair suretlerde elden çıkarabilir.

03) Gerek yurt içinde gerek yurt dışında şubeler, irtibat büroları, temsilcilikler veya bürolar ihdas edebilir, mümessillikler kabul edebilir, hizmet ve vekalet, acentelik, komisyonculuk, taahhüt veya şirket maksat veya mevzuunun gerektirdiği sair sözleşmeleri akdedebilir;
kısa, orta ve uzun vadeli teminatlı veya teminatsız kredi ve ödünç alabilir.

04) Şirket yerli ve yabancı şirket ve/veya hükmi şahıslarla ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde kısa veya uzun vadeli konsorsiyumlar tesis edebilir, mali mesuliyet anlaşmasına dayanan işler yapabilir. Her türlü bankalardan ve diğer her türlü kredi müesseselerinden kısa, orta, uzun vadeli her türlü kredi alabilir.

05) Mevcut veya ileride kurulacak yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişilerle iş birliği yapabilir, bunları şirkete ortak edebilir, bunlarla yeni şirketleri kurabilir veya teşebbüslere girişebilir, yerli veya yabancı şirket veya işletmeleri tamamen veya kısmen devir alabilir, bu şirket veya işletmelerin sermayesine iştirak edebilir ve aracılık faaliyetleri yapmamak kaydı ile özel ve kamu hukuku tüzel kişileri tarafından ihraç olunacak hisse senedi, tahviller, intifa senetleri gibi bilcümle menkul kıymetleri ve her çeşit ortaklık hak ve paylarını aracılık niteliğinde olmamak kaydı ile satın alabilir, satabilir, teminat gösterebilir, üzerlerinde intifa hakkı tesis edebilir veya bunların intifalarından yararlanmak gibi hukuki tasarruflarda bulunabilir.

06) Marka, ihtira beratı, teknik bilgi (know-how), ticaret unvanları, telif hakları, teknik ve yardımcı ruhsatları, işletme hakları ve diğer fikri mülkiyet hakları gibi gayri maddi mallar iktisap edebilir, verebilir, devredebilir, bunlarla ilgili lisans, teknik bilgi (know-how), teknik yardım ve sair sınai mülkiyete ilişkin sözleşmeleri akdedebilir ve gereğinde bu hakları makam ve sicillerine şirket lehine tescil ettirebilir;


07) Lüzumlu menkul ve gayri menkulleri satın alabilir, gayri menkuller ile ilgili her türlü tasarruf işlemlerinde bulunabilir, kira ile tutabilir, kiraya verebilir ve satabilir, rehin, ticari işletme rehini ve ipotekte dahil olmak fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere menkul ve gayri menkullerle ilgili her çeşit ayni ve şahsi hakları iktisap edebilir, başkaları lehine bu hakları tesis edebilir, tapu kütüğüne ve ilgili sicillerine şerh ve tescil ettirebilir;
üçüncü kişiler için rehin, ticari işletme rehini ve ipotekte dahil olmak üzere bu nevi hakları tesis ve tescil ettirebilir;
üçüncü kişilerden ipotek ve rehin devir alabilir veya üçüncü kişilere ipotek ve kefalet verebilir, devredebilir;
şirket lehine tesis edilen rehin ve ipotekleri fekkedebilir;
sahip bulunduğu menkul ve gayri menkulleri ipotek, rehin ve ticari işletme rehini de dahil olmak üzere kendisi veya üçüncü kişiler adına her ne nam ve şekilde olursa olsun teminat olarak gösterebilir. Ortağı olduğu ve olmadığı şirketlerden kefalet alabilir veya kefalet verebilir.

08) Şirket bankalar ile imzaladığı ve/veya bundan sonra imzalayacağı tüm Genel Kredi ve Teminat Sözleşmesi/ Sözleşmeleri’ne istinaden, şirketin kendi lehine açılmış ve açılacak krediler ile verilmiş ve verilecek teminat mektupları ve her ne sebepten olursa olsun doğmuş ve doğacak borçlarının teminatını oluşturmak üzere, herhangi bir tutar sınırı öngörülmeksizin, imzalanacak her bir Genel Kredi ve Teminat Sözleşmesinin kapsam ve koşulları dahilinde müteselsil kefil olmasına, müteselsil kefil olunan veya bundan sonra olunacak olan Genel Kredi ve Teminat Sözleşmelerinin limitleri arttırıldığında, ayrıca bir karara gerek olmaksızın şirketimizin müteselsil kefalet limitlerinin de buna göre arttırılmasına ve bu kapsamda gerekli tüm işlemleri yapabilir veya yaptırabilir.

09) Şirket maksat ve mevzuunun gerektirdiği sair teşebbüslere girişebilir ve gerekli iş muamele ve mukaveleleri yapabilir. İhalelere tek başına veya ortaklıklar kurarak girebilir. Aldığı ihaleleri başkalarına devredebilir veya başkaları ile birlikte ortak yapabilir.

10) Şirketin amacına ulaşabilmesi için şirketin borçlarını ve alacaklarını temin maksadıyla ipotek, rehin, kefalet, aval ve diğer teminatların verilmesi, alınması, ipotek tesisi ve fek edilmesi, ticari işletme rehni akdedilmesi, alaca ğın temliki ve borcun nakli işlemlerini yapmak.

11) Tüzel kişi olarak gerçek ve tüzel kişilere kefalet verebilir, kefil olabilir, aval verebilir ve benzeri taahhütler altına girebilir.

12) Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin izin ipotek rehini kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak. İpotekleri fek etmek gerektiğinde alacağına karşılık ipotek almak.

13) Şirket kendi ihtiyacı için depo, özel antrepo işlerini yapmak. Serbest Bölge ve benzeri yerlerde faaliyet göstermek ve gerektiğinde izinleri almak.

14) Şirket konusu ile ilgili olarak, yurt içindeki ve yurt dışındaki fuarlara, seminerlere ve konferanslara katılabilir ve gerektiğinde bu konularda seminer ve organizasyon hizmetleri verebilir. Gerektiğinde her türlü destek unsurlarından istifade eder.

Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için lüzumlu görülecek başka işlere de girişmek istendiği taktirde Müdürler Kurulunun teklifi üzerine keyfiyet Genel Kurulun tasvibine sunulacak ve bu yolda kararlar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliği mahiyetinde olan işbu kararın takibi için Türk Ticaret Kanunu hükümlerine uygun olarak ana sözleşme değişikliği yapılacaktır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
SAG YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL