SAHA TASARIM MİMARLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MAREŞAL ÇAKMAK MAH. MURAT SOK. YAZGAN SİT. NO:12 İÇ KAPI NO:12 GÜNGÖREN - GÜNGÖREN / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 14.07.2025 05:26:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : SAHA TASARIM MİMARLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 25 Haziran 2025 Çarşamba
  • Sermaye : 50.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - GÜNGÖREN VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7391384244
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1087562
  • Oda Sicil Numarası : 1588564
  • NACE Kodu : 711101
  • Mersis No : 0739138424400001
  • E-Tebligat Adresi : 25868-06255-75173
  • İşletme Adresi : MAREŞAL ÇAKMAK MAH. MURAT SOK. YAZGAN SİT. NO:12 İÇ KAPI NO:12 GÜNGÖREN PK: 34160 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34160
  • İlçe /İl : GÜNGÖREN / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Meslek grubunda, GÜNGÖREN / İSTANBUL Bölgesinde Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri (kültürel miras varlıklarının korunmasını ve restorasyonunu destekleyen mimari faaliyetler ile iç mimarlık faaliyetleri dahil) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:

A. MİMARLIK, MÜHENDİSLİK VE PROJE HİZMETLERİ

1- Mimarlık ve mühendislik hizmetleri kapsamında proje ve uygulamalar ile her türlü mimari plan, mimari proje, teknik çizim ve tasarım hizmetleri ile mühendislik, mimarlık, müşavirlik, etüt, fizibilite, plan, proje, teknik hesaplama, kontrollük, ekspertizlik hizmetleri yapmak.

2- Bina, karayolu, köprü, baraj, toplu konut, altyapı tesisleri gibi her türlü yapıya ilişkin statik, mekanik, elektrik ve tesisat projelerini çizmek, hazırlamak ve bu projelerin uygulanmasını yönetmek. Şehir ve imar planlaması, peyzaj mimarisi, kentsel tasarım ve dönüşüm projeleri hazırlamak, tarihi eserlerin ve yapıların rölöve, restitüsyon ve restorasyon projelerini hazırlamak, bu projelerin uygulamasını yapmak ve taahhütlerinde bulunmak.

3- İç mimarlık, dekorasyon, vitrin tasarımı ve benzeri konularda projeler üretmek ve uygulamalar ile boyutlu modelleme, animasyon, görselleştirme ve maket yapımı hizmetleri sunmak.


B. İNŞAAT VE TAAHHÜT İŞLERİ

1- Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işlerini, konut, işyeri, ticarethane, fabrika, otel, motel, turistik tesisler, spor tesisleri, okul, hastane, yol, köprü, baraj, liman, altyapı, üstyapı ve dekorasyon inşaatlarını yapmak. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü kaba ve ince inşaat işlerini (hafriyat, temel, duvar, sıva, boya, badana, alçıpan, zemin kaplamaları, çatı, izolasyon vb.) yapmak veya yaptırmak. Her türlü elektrik, mekanik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, asansör ve benzeri tesisat işlerinin projelendirmesini ve taahhüdünü yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, bunları satmak, kiraya vermek.

2- Her türlü gayrimenkulü (arsa, arazi, bina, konut, işyeri vb.) almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bunlar üzerinde proje geliştirmek. Sahibi olduğu veya olacağı arsalar üzerinde proje geliştirip, parselasyon, ifraz, tevhit işlemlerini yapmak ve kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis etmek. Her türlü emlak ve gayrimenkul danışmanlığı, alım-satım aracılık hizmetleri ve site yönetimi hizmetleri vermek.

Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konusunu gerçekleştirmek için aşağıdaki belirtilen
ticari ve sınai faaliyetleri yapabilecektir.

3- Şirketin faaliyet konularına giren iş ve işlemler için, sınaî ve ticari yatırımlarda bulunabilir, üretim tesisleri, atölye ve ofisler kurabilir, kiralayabilir, satın alabilir, işletebilir.

4- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Kendi maliki bulunduğu gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis edebilir ve bunları gerektiğinde fek ettirebilir, temellük veya devredebilir.

5- Şirket konusu ile ilgili olarak özel ve kamu kuruluşlarının açacağı her türlü ihalelere, arttırma ve eksiltmelere katılabilir, taahhütlerde bulunabilir. Şirket kendi faaliyetleri için de arttırma ve eksiltme organizasyonu yaparak satış veya alış yapabilir.

6- Şirket yukarıda belirtilen faaliyet konusuna giren her türlü malın alımını, satımını, pazarlanmasını, kiralanmasını, komisyonculuğunu yapabilir, temsilcilikler ve bayilikler alabilir, danışmanlık, eğitim ve teknik servis hizmeti verebilir.

7- Şirket, amacıyla ilgili olarak ithalat, ihracat, dâhili ticaret, iç ve dış uluslararası temsilcilik, danışmanlık, değerleme ve eksper hizmetleri, distribütörlük, mümessillik, acentelik, bayilik ve pazarlamacılık işleri yapabilir.

8- Keza gerek yurt ortaklık, yatırım gerekse yurtdışında her türlü ticaret şirketleri, ortak girişim (joint venture), adi ortaklık, yatırım ortaklıkları vb kurabilir, kurulmuş ve kurulacak bu gibi ortaklıklara girebilir, iştirakler kurabilir.

9- Şirket, işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdedebilir ve benzeri kredileri temin ederek, emval ve kefalet kredileri, emtia, akreditif ve yatırım kredileri, açık kredileri, esham ve tahvilat üzerinde avans kredileri ve benzeri kredileri temin edebilir ve bu konuda danışmanlık, aracılık, temsilcilik, müşavirlik yapabilir.

10- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü mali, ticari, sınaî, hukuki, idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir.

11- Şirket maksat ve mevzuu çerçevesinde bilcümle taşıma ve pazarlama araçlarına sahip olabilir. Bu araçlar gerek yurt içinden gerekse yurt dışından temin edilebilir. Amacını gerçekleştirmek için makine, taşıt araçları, teçhizat ve tesisleri ile araç-gereçleri ve gayrimenkullerini imal edebilir ve ettirebilir.

12- Şirket amacı ile ilgili marka, ihtira beratı, know-how, ustalık ve diğer sınaî mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir, bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir. Ayrıca sair maddi ve fikri haklar, distribütörlük, bayilikler, danışmanlık anlaşmaları hususunda bilcümle akit ve muameleler yapabilir.

13- Şirket faaliyetleri ile ilgili olan veya bu faaliyetler için faydalı bulunan ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri, telif haklarını, coğrafi işaretleri, endüstriyel tasarımları, teknik yardım ve ruhsatları, ticaret unvanlarını, markaları, işletme haklarını, işletme imtiyazlarını ve bunlar gibi çeşitli fikri ve gayri maddi hak ve kıymetleri devir alabilir, iktisap edebilir, devredebilir, kendi adına tescil ettirebilir, satabilir, teminat olarak gösterebilir, kiralayabilir, rehin edebilir ayni sermaye olarak başka şirketlere koyabilir, ve sair her türlü mali ve hukuki tasarruflarda bulunabilir.

14- Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı yarışmalara, fuar ve sergilere katılabilir, maksat ve mevzuuna dâhil ürünlerin tanıtımı, toptan ve perakende alım ve satımını ve ticareti için yurtiçinde ve yurtdışında galeriler, teşhir yerleri, mağazalar, dükkânlar, açabilir, işletebilir veya işlettirebilir.

15- Faaliyetleriyle ilgili olarak yurt içinde ve dışında yazılım evleri, tesisler kurabilir.

16- Şirket faaliyet konusuyla ilgili her türlü Ar-Ge faaliyetinde bulunabilir.

17- Şirket maksat ve konusunun gerektirdiği işlerin gerçekleşmesi gayesiyle teessüs etmiş ve de edecek olan yerli ve yabancı hakiki ve/veya hükmi şahıslardan müteşekkil şirketlere, aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak kaydıyla işletmelere iştirak edebilir, ortak olabilir, bunlarla birlikte yeni şirketler veya iş ortaklıkları kurabilir, yerli veya yabancı şirket ve/veya hakiki şahıslarla ilgili mevzuat hükümleri dairesinde kısa ve uzun vadeli konsorsiyumlar tesis edebilir, mali mesuliyet tevziine dayalı anlaşmalar yapabilir.
Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere yönetimin teklifi ve genel kurulunun vereceği karar ile girebilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
SAHA TASARIM MİMARLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL