SENİHA KIYAK ENFES ERİŞTE MAKARNA VE BÖREKLERİ

ÇIRÇIR MAH. BETÜL SOK. NO:32-42C EYÜPSULTAN - EYÜPSULTAN / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 5.02.2020 03:55:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : SENİHA KIYAK ENFES ERİŞTE MAKARNA VE BÖREKLERİ
  • Firma Türü : GERÇEK KİŞİLERE AİT TİCARİ İŞLETME
  • Kuruluş Tarihi : 28 Ocak 2020 Salı
  • Sermaye : 100
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 1234567890
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 231859-5
  • Oda Sicil Numarası : 1221621
  • NACE Kodu : 107303
  • Mersis No : 1234567890123456
  • İşletme Adresi : ÇIRÇIR MAH. BETÜL SOK. NO:32-42C EYÜPSULTAN İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : EYÜPSULTAN / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER Meslek grubunda, EYÜPSULTAN / İSTANBUL Bölgesinde Makarna, şehriye, kuskus ve benzeri mamullerin imalatı (doldurulmuş veya dondurulmuş olanlar dahil) konularında hizmet vermektedir. GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d.İşletme her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. UNLU MAMULLER a. Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri, galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. b. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. c. Her çeşit tahıl ürünlerinin ( Buğday, arpa, çavdar, mısır, kepek, vs.) toptan ve perakende alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. Un fabrikaları ve değirmenler kurmak.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
SENİHA KIYAK ENFES ERİŞTE MAKARNA VE BÖREKLERİ
İPTAL