RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, ÜSKÜDAR / İSTANBUL Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. -Her türlü yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. -Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. -Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. -Her türlü restoran, cafe, lokanta, kebap ve lahmacun fırınları gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek. -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.