SIRIUS DİJİTAL HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5 YAN YOL CAD. A NO:22/1 İÇ KAPI NO:198 BAKIRKÖY - BAKIRKÖY / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 27.03.2025 07:48:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

REKLAM

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : SIRIUS DİJİTAL HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 3 Mart 2025 Pazartesi
  • Sermaye : 600000,0 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BAKIRKÖY VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 7701248738
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1072070
  • Oda Sicil Numarası : 1572971
  • NACE Kodu : 702203
  • Mersis No : 0770124873800001
  • E-Tebligat Adresi : 25878-92216-21580
  • İşletme Adresi : ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5 YAN YOL CAD. A NO:22/1 İÇ KAPI NO:198 BAKIRKÖY İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : BAKIRKÖY / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, BAKIRKÖY / İSTANBUL Bölgesinde İnsan kaynakları yönetim danışmanlığı faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Şirket 4904 Sayılı Kanun kapsamında düzenlenen özel istihdam bürosu olarak faaliyette bulunmayı amaçlamaktadır. Şirket Yasal izinleri alınmak koşuluyla yurt içi ve yurt dışında iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetleri ile bu faaliyete yönelik iş gücü piyasası, istihdam ve insan kaynakları hizmetinde bulunmaktır.
2. Şirketin amacı;
insan kaynakları konusunda ticari faaliyet göstererek, yayın, veri tabanı oluşturmak, geliştirmek, reklam ve ilan almak, reklam ve ilan vermek, müşteri hizmetleri vermek, yurtiçi ve yurtdışı firmalarla ortaklıklar kurarak veri tabanı alışverişi yapmak gibi elektronik ticaret faaliyetlerinde bulunmak, Şirket konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek ve yurtiçi ve yurtdışında iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetleri yanında, iş gücü piyasası, istihdam ve insan kaynaklarına yönelik hizmetlerde bulunmak amaçlarıyla kurulmuş olup 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu (TTK), 6302 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPK), 4857 sayılı İş Kanunu, Özel istihdam Büroları Yönetmeliği, Türkiye iş Kurumu ile ilgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ve Şirketin faaliyet konusu ile ilgili sair mevzuat ile Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) düzenlemeleri ve sermaye piyasası mevzuatına uymak suretiyle faaliyet göstermektedir.
3. Şirket, yurt içi ve yurt dışı insan kaynakları danışmanlığı yapar.
4. Şirket iş gücünü geliştirmek nitelikli ve verimli hale getirme konularında yönlendirmek ve danışmanlık yapmaktır. Bu hususta ulusal ve uluslararası uzmanlık seminerleri ve konferanslar tertip etmek, iş yerlerinde kurslar, seminerler paneller kongreler ve sempozyumlar düzenlemek.
5. Şirket konusu ile ilgili olarak firmalara geliştirme, personel eğitimi ve yönetimi, performans değerlendirme danışmanlığı proje veya genel danışmanlık hizmetleri verir.
6. Şirket iş hayatının ihtiyaç duyduğu nitelikli personel konusunda yetiştirme kursları düzenleyebilir.
7. Şirket işleri için iç ve dış mali piyasalardan kurum ve kuruluşlarla her türlü kredi temin ve hizmet anlaşmaları yapabilir. Her türlü tahvili çıkarabilir aracılık yapmama koşulu ile hisse senedi alabilir satabilir gayrimenkuller de dahil olmak üzere ihtiyacı için finansal kiralama (leasing) sözleşmeleri yapabilir, bunlarla ilgili her türlü opsiyon, erken alım satım, ve taahhüt anlaşmaları yapabilir.
8. Şirket amaçlarını gerçekleştirmek üzere ve faaliyet alanı dahilinde gerekli yasal izinleri almak kaydıyla yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişilerle işbirliğine gidebilir, ortaklık veya ortak girişim (joint venture) veya konsorsiyum kurabilir veya bunlara iştirak edebilir, menkul kıymet portföy işletmeciliği ve aracı kurum faaliyetleri kapsamına girmemek kaydıyla mevcut şirketlerin hisselerini satın alabilir veya satabilir.
9. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul malları (gemiler dahil) gerektiğinde alabilir, satabilir, kullanabilir, tahsis edebilir, bölebilir, kiralayabilir, kira ya verebilir, devredebilir, kısmi veya bütün olarak satabilir, ve menkul ve gayrimenkul almak mallar üzerinde ipotek, rehin, intifa hakkı, ile diğer hakları tesis edebilir, tescil ettirebilir verebilir ve kaldırabilir ve şirket adına üçüncü şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde haklar tesis edebilir, bu hakları tescil ettirebilir, şirkete ve üçüncü şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde şerh koyabilir.
10. Şirketin faaliyet konusuyla ilgili ticari ve teknik patent, know - how, teknik yardım lisans anlaşmaları yapabilir, imtiyaz ruhsatnamesi yapabilir ve ihtira beratı alabilir, marka tescil ettirebilir ve başkaları tarafından alınmış olanları devir alabilir ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir tüm bu işlerle ilgili makam ve mercilerden gerekli izinleri alabilir.
11. Şirket mali amaçları için ve yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gerektiğinde yerli ve yabancı firmaların temsilciliklerini alabilir veya temsilcilikler verebilir. Şirket ayrıca yerli ve yabancı firmalarla ortaklıklarla birlikte hareket edebilir, sözleşmeler yapabilir buna uygun olarak uzun, orta ve kısa vadeli kredi ve teminatlar alabilir, yerli ve yabancı finansal, endüstriyel ve ticari ortaklıklardan kredi alabilir işlemlerinin finansmanı için gerekli olduğu takdirde ipotek ve teminat sözleşmeleri ile diğer şahsi teminat sözleşmelerini yapabilir.
12. Şirket İfa ettiği işlerle ilgili her türlü borç ve taahhüde karşılık teminat olarak menkul ve gayrimenkul mallar, kıymetli evraklar, kendine veya üçüncü şahıslara ait ticari işletmeler üzerinde rehin tesis edebilir.
13. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü fizibilite araştırma geliştirme, ekonomik etütler ile teknik müşavirlik ve mühendislik hizmetleri yapabilir.
14. Yurt içindeki ve dışındaki sermaye piyasalarında faaliyette bulunabilir bu piyasalarda işlem görmek için gerekli işlemleri yapabilir.
15. Şirket her türlü nakil vasıtaları (kara, deniz, ve hava) araçlarını satın alabilir, kiralayabilir, işletebilir, devredebilir ve kiraya verebilir.
16.Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak malzeme, teçhizat yedek parça ve makineleri istihsal etme, satın alma, ithalat, ihracat, kiralama pazarlama satış üretim ve imalat işlerinde faaliyet gösterebilir.
17.Şirket kambiyo komisyoncusu, komisyoncu, menkul kıymet portföy işletmeciliği ve aracılık faaliyetleri niteliğinde olmamak şartıyla şirket ihtiyaçları ile sınırlı olarak tahvil, hazine bonosu ve kıymetli evrak alabilir kısmi veya bütün olarak satabilir ve ortaklık pay ve haklarını üçüncü şahıslara devredebilir. Türk Ticaret Kanunu hükümleri izin verdiği ölçüde genel kurul kararı ile tahvil, mali tablo, kar katılım belgesi ve diğer türdeki bono ve kıymetli evrakları çıkarabilir.
18- -Bilgisayar alım satımı, ithalatını, ihracatını yapmak, bunların montaj, tamir, bakım ve onarımını yapmak.
19-Bilgisayar yedek parçaları imalatı, alım satımını, ithalat, ihracatını yapmak, montajını yapmak.
20-Bilgisayar sarf malzeme alım satımını yapmak, bilgisayar programı yazmak ve program lisansı almak.
21-Bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, internet sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.
22-Bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, montajı, servisi.
23-Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak, bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı data şebekeleri ile irtibatını sağlamak.
24-Veri hazırlama, onarma, düzenleme işlemleri veya hizmetlerini yapmak, satmak, yada bunları kiraya vermek, internet üzerinde yayınlamak.
25-Bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.
26-Bilgisayar programlarının ve bilgisayar kontrolü sistemlerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, montajı, bakımı için gerekli ham mamul yarı mamul sistemlerinin ünitelerin parçaların ve yedeklerinin ve bunlara uygun bilgisayarlar ile kontrol edilebilecek ve gelecekte uygulanabilecek teknolojide imal edilmiş mamul ve yarı mamul parça sistem ve üniteler olarak üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
27-Bilgisayar sistemlerinin kurulması ve bunun için elektrik elektronik donanımın toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, montajını yapmak.
28-Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
29-Kamu, özel ve tüzel kişilere bilgisayar yazılım ve donanım seçiminde fizibilite raporları hazırlamak, mühendislik, müşavirlik, destek ve servis hizmeti almak, vermek.
30-Fotoğrafçılık işleri yapmak. Fotoğrafçılık stüdyoları kurmak, bu iş ile ilgili film, fotoğraf makinası ve diğer tüm malzeme ticaretini yapmak.
31-Fotoğrafçılık işlerini, kamera ve diğer dijital sistemlerle kayıt ederek video, vcd ve tüm bilgisayar tekniklerini kullanıp ürünler haline getirerek ve klasik fotoğrafçılık teknikleriyle tab yapmak, yaptırmak, satmak.


Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar:
1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
2. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
3. Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.
4. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir.
5. Şirket gayelerinin oluşmasını teminen kısa, orta ve uzun vadeli istikrazlar akdedebilir, aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Şirketin kuracağı tesisleri için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı kuruluş ve işletmelerden temin edebilir.
6. Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
7. Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.
8. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
9. Şirket gayesine faydalı olmak şartıyla ve aracılık yapmamak kaydıyla şirket konusuna bağlı olmaksızın özel hukuk, kamu hukuku tüzel kişiler tarafından ihraç olunan ve olunacak hisse senetleri, tahviller, intifa senetleri ve kuponları gibi kıymetleri satın alabilir, devralabilir, teminat gösterebilir, kabul edebilir.
10. Konusu ile ilgili hammadde, yan madde, yan mamul ve mamul maddeleri satın alabilir, ithal, ihraç ve sair suretle tedarik edebilir, bunları kısmen veya tamamen işletebilir.
11. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.
12. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
13. Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir.
14. Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir.
15. Konusu ile ilgili fason işçilik yapabilir, yaptırabilir.
16. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir.

Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
SIRIUS DİJİTAL HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL