RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Döner, lahmacun ve pidecilik (içli pide (kıymalı, peynirli vb.)) faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: A. GIDA VE RESTORAN 1. Her türlü fırın işletmek un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı, tuzlu, ve tuzsuz unlu gıda maddeleri, yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francala, yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ihracatını yapmak yaptırmak 2. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz, yağ, razmol ekmek-katkı maddesi nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım, satımını yapmak, yaptırmak kurulu olanlara ortak olmak.