RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / KADIKÖY Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: Lokantalar, restoranlar, kebap ve lahmacun fırınları, her çeşit yemek tesisleri yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri gazinolar büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri, pastane ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapmak. Kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, işyerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması, Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.