1-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak 2-Her türlü gıda maddelerinin (bakliyatlar, yaş sebze ve meyveler, konserve edilmiş kırmızı ve beyaz et, kırmızı ve beyaz et mamulü her türlü et ürünleri, her türlü sucuk, salam, pastırma jambon su, meyve suları,meşrubatlar, her türlü çay ve çay ürünleri, her türlü süt ve süt ürünleri, her türlü peynir ürünleri ve her türlü yoğurt ve ayran, her türlü un ve un mamulleri, nişastalar, her türlü tatlılar, bal, reçel, zeytin, her türlü bitkisel ve hayvansal sıvı ve katı yağlar, her türlü baharatlar, her türlü kuru yemiş, kuru üzüm, incir, lokum, kaymak vs.) toptan ve perakende alım, satımı, 3-Şirket her çeşit yemek tesisleri yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri lokantalar gazinolar restouranlar kebap ve lahmacun fırınları büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapabilir, Her türlü pastane lokanta kafeterya VE restourant işletmeciliği yapmak,