• 0 Takipçi

  • 1.049 Görüntülenme

  • 1 Şikayet

  • 42 İşletme görüntülenme

Nişan Elbisem Berbat Durumda Teslim Edildi

  • Gamze C.
  • 11 ay önce
  • Şikayet No: 1063

18 Şubat 2023 tarihinde Eminönü Soybaslar Han'da bulunan mağazalarına gittim ve nişanım için bir model deneyerek bana özel dikim olacak şekilde satın almak için anlaştım ödeme yaptım.
Ödemeyi alana kadar her şey muhteşemdi sonrasında resmen provalar için sürekli ben peşlerinde koştum tarih versinler diye.
Bu süreçlerde iletişim konusunda fazlaca sorun yaşadım.
Sadece kalıp provası gördüm ve elbiseyi hiç görmeden teslim günü gelip alacaksın başka prova yok denildi .
Asla elbisenin ne durumda olduğunu görmeden ara prova olmadan teslim alamayacağımı söyledim ve ara provaya gittim.
11 Mayıs 2023'te gittiğim son provada Elbise kuyruksuz olsun diye defalarca söylememe rağmen kuyrukluydu ve kesmeleri söyledim tamam denildi.
2 güne size ulaşır dediler ve sözlerinde durmadılar 19 Mayıs'ta giderek kendimiz aldık .
Elbiseyi teslim aldığımızda arkası sökük, işlemeler silikonla yapıştırılmış hatta tam yapışmamış ve elbise silikon lekeleri içinde, etek boyu yamuktu.
Nişanıma günler kala bu rezillikle karşılaştım ve iletişime geçtiğimizde sözde mağaza sahibi olduğunu söyleyen Aslı hanım pişkinlikle üste çıkmaya çalışarak konuştu.
Yaptıkları işin ve aldıkları paranın hakkını asla vermiyorlar, nişanıma günler kala beni böyle zor durumda bıraktıkları için asla hakkımı helal etmiyorum.
Bu şikayeti de hem yeni müşteriler görmesi adına hem de mağazanın sahibi veya ortağı var ise bilgisi olması adına yazıyorum ki herkes orada neler döndüğünü, ürünlerin nasıl berbat durumda teslim edildiğini ve müşterilere nasıl davranıldığını bilsin.

Şikayet Sahibinden Gönderilenler




ŞİKAYETLE İLGİLİ CEVAP VE YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesaj Gönder
İşletmeye mesajınızı iletin. KAPAT
İPTAL