• Geri dön

  • 668 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, bahar aylarına özel ürünlerini mağazalarında ve Madamecoco.com’da ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Ufak dokunuşlarla evine hem bahar aylarının enerjisini ve mutluluğunu taşımak hem de yaz aylarına hazırlık yapmak isteyenler; vazodan oda kokularına, dekoratif saksılardan çiçeklere kadar birçok ürüne Madame Coco aracılığıyla ulaşabiliyor.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte dekorasyon çizgileri de değişiyor. Koyu renkler geri planda kalırken; canlı renkler, çinili desenler, hasır materyaller hayatımıza yeniden giriyor. Baharın müjdecisi çiçeklerle hem ruhumuz hem de evlerimiz yenileniyor. Ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, baharın enerjisiyle hem kendini hem de yaşam alanlarını yenilemek, ufak dokunuşlarla evine bambaşka bir hava katmak isteyenlere birbirinden özel ürünler sunuyor.

Baharı evinize taşıyan iddialı ve şık vazolar
Baharın gelişini müjdeleyen çiçekler ve onların vazgeçilmez aksesuarı vazolar; evin olmazsa olmazları. Madame Coco Blue Blanc serisi, mavi – beyaz tasarım çizgisi ve iddialı duruşuyla yaşam alanlarınıza hem şık bir dokunuş yapıyor hem de baharın dönüştürücü ve yenileyici etkisini taşıyor.

Baharı canlı ve romantik bir ortamda karşılamak isteyenler için pembe, sarı, yeşil ya da pastel tonlarındaki dekoratif objeler bir arada tercih edilirken, minimal tasarımlardan ve sadelikten hoşlananlar için ise cam vazolar, bir demet çiçekle evlere baharı getirmeye yetiyor.

Baharın vazgeçilmezi, çiçekler…
İster demet şeklinde ister saksı içerisinde, isterse yapay… Formu, çeşidi fark etmeksizin çiçekler, bir mekânın atmosferini değiştirmek, daha şık ya da daha sıcak yapmak için en etkili alternatiflerden biri. Madame Coco sunduğu geniş yapay çiçek alternatifleriyle, dekorasyonunuz için yıllarca canlılığını kaybetmeyen, uzun süreli bir dokunuş sağlıyor. Saksılı yapay çiçekler, temizlenebilir özelliği ve uzun ömrüyle evinizin demirbaşlarından biri haline geliyor.

Tekli olarak satılan yapay gül ve lale alternatifleri ise, bir araya getirip buket halinde kullanılabilirken, tekli kullanımda da evinize romantizm ve şıklık katıyor. Aynı zamanda tekli çiçekler, evinizdeki DIY (kendin yap) hobileriniz için de oldukça kullanışlı.

Hasır sepetler ve dekoratif saksılar…
Yaz aylarının vazgeçilmez materyallerinden biri de hasır… Hem moda hem de dekorasyon alanında sıklıkla karşılaştığımız hasırlarla evlerin atmosferini ısıtmak mümkün. İster mutfakta içerisine meyve ya da peçete koyarak ister banyoda havlularınızı yerleştirerek ya da salonunuzun en gözde alanına içerisine dergi ya da bir demet çiçek koyarak kullanabileceğiniz hasır sepetler; yaşam alanlarınıza doğal görünümüyle sıcaklık katıyor. Saksı olarak da kullanılabilen ve fonksiyonel depolama seçeneği sunan dekoratif sepetler, rustik havası ve doğal stiliyle bahar aylarının en gözde dekorasyon ürünleri arasında yer alıyor.

Çiçeklerden vazolara, hasır sepetlerden oda kokularına kadar birçok bahar ürünü, Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com’da ziyaretçilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL