• Geri dön

  • 653 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yeni evlenecek çiftler için her tarza ve zevke uygun dokunuşlarla, ihtiyaçlara yönelik ürünlerini satışa sunuyor. Evleri sadece etrafı duvarlarla çevrili bir alan olmaktan çıkaran bu dokunuşları siz de yaşam alanlarınıza taşıyabilir, hayatınızda başlayacak yeni döneme coşkulu bir ‘’merhaba’’ diyebilirsiniz!

Hayat uzun bir yolculuk ve bu yolcukta el ele olacağınız insanı bulmak büyük bir şans. Bu şansın beraberinde getirdiği yeni heyecanlar ve birlikte kuracağınız yuva için hazırlıklara Madame Coco rehberliğinde başlayabilirsiniz. Yeni evlenecek çiftlerin heyecanlarına ortak olan Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, şıklığı ve zarafeti bir arada sunarken modern çizgileri de tasarımlarından eksik etmiyor. Yaşam alanlarının rahatlığını ve şıklığını sağlayan dekorasyon ürünleri, yıllara meydan okuyan sofra takımları, yatak odası ürünleri, cam ürün grupları, ev tekstili ürünleri ve yemeklerin lezzetine katkı sunan tencere setleri hem Madame Coco mağazalarında hem de Madamecoco.com’da ziyaretçilerini bekliyor.

Yemek keyfini doyasıya yaşayanlara…

Saatlerce süren uzun hafta sonu kahvaltılarının, sevdiklerinizle geçireceğiniz sohbet dolu akşam yemeklerinin başkahramanı, aynı zamanda da sizin en büyük yardımcınız olacak tava ve tencere setleri, Madame Coco kalitesiyle buluşuyor. Bir şef edasıyla hazırlayacağınız yemeklerinizde Madame Coco, tencere ve tava setleriyle zamansızlığı yakalamanıza yardımcı oluyor. Granit ve paslanmaz çelik alternatifleriyle satışa sunulan setler; ergonomik kulplarıyla kolay kavrama imkanı ve şık bir görünüm sunarken, cam kapaklarıyla ise pişirme sürecini gözlemlemenizi ve yemeğinizin pişme derecesinin takibini kolaylaştırıyor. Sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmenizi sağlayan setler sayesinde yıllar sonra bile sevdiklerinize ilk günkü aşkla, tadını damaklarda bırakacak yemekler hazırlayabilirsiniz.

Sofralarda modern çizgiler

Yemek saatlerini görsel bir şölene dönüştürmeye hazır mısınız? Madame Coco damaklara seslenen lezzetli yemeklerin gözlerinizle de buluşması için mükemmel tasarımlar sunuyor. Marka; yemek takımları, bardak grupları, sofra örtüleri, Amerikan servisler, runner ürünleriyle modern çizgileri, ince işçiliklerle buluştururken, her güne özel seçeneklerle kuracağınız sofraların da mimarı oluyor. Yeni evinizde, eşinizle birlikte sevdiklerinize hazırlayacağınız sofraların unutulmaz olmasını zevkinize uygun sofra takımlarıyla sağlayabilir, sunumlarınızda sofra tekstil ürünlerinden yardım alabilirsiniz. İçeceklerinizin alacağı formu en şık haliyle seçmeniz bile mümkün!

Sade tasarımlardan hoşlananlara…

Madame Coco sadeliği yaşam tarzı haline getiren yeni evlenecek çiftleri, Hotel Collection kategorisiyle buluşturuyor. Karmaşadan uzak kalmayı tercih eden, beyaz rengin dinginliğini sevenler ve ferah ortamlardan hoşlananlar, markanın Hotel Collection kategorisinde yer alan çarşaf, kılıf, yatak alezi ve nevresim takımlarıyla evlerinde konfor alanı oluşturabiliyor.

Bulutların üstünde hissettiren adımlar

Bir evin en önemli detaylarından biri olan halı tercihleri için Madame Coco dokunuşlarıyla her dekorasyon tarzına uygun alternatifler bulmak mümkün. Hem ev dekorasyonunu destekleyen hem de her adımı kusursuzlaştıran halı seçenekleri sayesinde evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. Sade tarzı yaşamının her alanında görmek isteyenlerden, desenlerin çekici hareketlerine kapılanlara kadar her zevke hitap edecek sayısız model ile yeni evinizde kapınızı açtığınız andan günü bitirip yatağınıza geçeceğiniz ana kadar her adımda dokusuyla sizi bulutların üstünde hissettirecek adımlar atabilirsiniz.

Tencere ve tava setlerinden sofra takımlarına, banyo gruplarından nevresim takımlarına, halılara ve cam ürün gruplarına kadar yeni evlenecek çiftlere özel birçok ürün Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com’da ziyaretçilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL