• Geri dön

  • 644 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, dijital dünyanın da nabzını tutuyor. Instagram hesabında 3 milyon takipçiye ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen marka, takipçilerini de bu coşkuya ortak ediyor. Her gün bir takipçisine hediye veren marka, heyecanını 3 milyon olma yolunda her zaman desteklerini hissettiği takipçileriyle paylaşıyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, önce müşteri memnuniyeti diyerek çıktığı yolda, sektörün öncü markası olmaya devam ederken dijital dünyada da rüzgarını her geçen gün daha fazla hissettiriyor. Sunduğu ürünlerle; modern çizgilerle görsel bir şölen sunan nevresim takımlarından, yemeklerin lezzetine lezzet katan tencere ve tava setlerine, sofra gruplarından ev dekorasyonunun olmazsa olmaz parçalarına kadar akla gelebilecek her ihtiyaca cevap veren Madame Coco, Instagram hesabında 3 milyon takipçiye ulaşma yolunda da takipçilerini yalnız bırakmıyor. Marka, coşkusunu ve heyecanını, her gün bir takipçisine verdiği birbirinden farklı hediyelerle kutluyor.

Ev tekstil ve dekorasyon kategorisinde lider marka olan ve sektöre öncülük eden Madame Coco’nun; hasır sepet, halı, klimalı yastık, havlu gibi birbirinden güzel hediyelerini kazanmak için @madamecoco Instagram hesabını takip edebilir, gününüzü güzelleştirecek hediyeler için çekilişlere katılabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL