• Geri dön

  • 593 Görüntülenme

  • 52 Haber

  • 812 İşletme görüntülenme


Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri bünyesinde faaliyet gösteren Selpak, Türkiye’nin en emici kağıt havlusu* Selpak Kağıt Havlu ile banyolarda ailelerin en büyük yardımcısı oluyor. #FilKadarHijyenik Selpak Kağıt Havlu, banyolara maksimum hijyen getiriyor.

1970 yılından beri kullanıcılarının kişisel hijyeni ve mutluluğu için üstün kalitede, yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Selpak, #FilKadarHijyenik Selpak Kağıt Havlu ile banyoları maksimum hijyenle buluşturuyor.

Özellikle temizlik hassasiyetinin artış gösterdiği pandemi döneminde, hijyen uygulamalarına ekstra özen göstermek gerekiyor. Dışarıda elimize değen her şeyin evimize kadar geldiği düşünüldüğünde, üst düzey hijyen için ortak havluyla vedalaşmak, tek kullanımlık havluları tercih etmek önem taşıyor.

Dışarıdan eve geldiğimizde uğradığımız ilk nokta olan banyoda güvenle tercih edilebilen Selpak Kağıt Havlu; ellerinizi yıkadıktan sonra hijyenik bir şekilde kurulamanıza yardımcı oluyor. Pratik ve kolay kullanımıyla banyonun vazgeçilmezi Selpak Kağıt Havlu, hijyen konusunda güven veriyor, dolgun yapısı ve emici halkaları ile kişisel hijyeninizi sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL