• Geri dön

  • 588 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Mutfaklarda geçirdiğimiz zaman her geçen gün artıyor, mutfakta vakit geçirmeyi sevenler kendi mutfaklarının şefi haline geliyor. İyi bir yemek için en önemli etkenlerden biri ise kaliteli pişirme ürünleri… Madame Coco, tencere ve tava setlerinden bakır pişirme gruplarına seramik koleksiyonundan, kek ve fırın kaplarına kadar birçok ürünü şeflerin ve şef adaylarının beğenisine sunuyor.

Yemek yapma aşaması da yemek yerken alınan keyif kadar güzel. Mutfaktan gelen tıkırtılar evlerdeki huzurun sesi olurken akşam yemeklerinde bitmek bilmeyen sohbetler damaklardaki lezzetle uzuyor. Tüm bu güzel anlar için olan hazırlıklarda ise, Madame Coco’nun birbirinden güzel pişirme grubu ürünleri yanınızda olmaya hazır.

Sulu yemeklerin ve çorbaların kahramanı; çelik tencereler…
Ev yemeklerinin olmazsa olmazı çelik tencereler… Yemeğin lezzetine lezzet katan ve pişme süresini en doğru şekilde ayarlamanıza yardımcı olan çelik tencereler, yemeğinizden ilk lokmanızı aldığınız anda yaptığınız seçimin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Madame Coco pişirme grubunda yer alan düdüklü tencere, mini tencere, derin tencere ve daha birçok tencere seçeneğiyle size sadece yapacağınız yemeği seçmesi kalıyor.

Granit tencerelerle sürdürülebilir bir mutfak hayatı…
Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren granit tencereler Madame Coco pişirme koleksiyonunda en şık haliyle yer alıyor. Çizilmeye karşı dayanıklı yapısı sayesinde mutfağınızda uzun yıllar size eşlik edecek olan granit tencere setleri ayı zamanda yapışmaz özelliğiyle yemeklerinizin yanmasını önlüyor. Yüksek ısıda mükemmel sonuçlar için tercih edilebilecek bu koleksiyonda özellikle et yemeklerinizin enfes bir lezzet şölenine dönüşmesini sağlayabilirsiniz. Madame Coco granit tencere ve sahan setleri sade tasarımı ve göz yormayan renkleriyle mutfak dekorasyonunuzda da tamamlayıcınız olacak.

Kahvaltıların yıldızı sahanlar…
Sahanda yumurta olmadan kahvaltı olmaz diyenlerden misiniz? O zaman Madame Coco’nun bakır ve çelik seçenekleri bulunan sahan grubu tam size göre. Kahvaltıların yıldızı sahanda yumurta hem en lezzetli hem de en şık haliyle sofranızda yerini alacak. Madame Coco sahanlarında yapılan soslar yemeklerinize adeta bir şef elinden çıkmış havası katacak.

Mutfağınızda Madame Coco pişirme grubunda yer alan ürünlerle yapacağınız yemeklerin her biri sevdiklerinizin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakacak. Size de uzun ömürlü, kolay yıkanabilen ve her ihtiyaca cevap veren bu ürünlerle kahvaltılardan akşam yemeklerine kadar her öğünde lezzet şölenini sunmak kalacak. Madame Coco pişirme grubu ürünlerine ulaşmak için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL