• Geri dön

  • 777 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.177 İşletme görüntülenme


Yazın sıcacık enerjisini cildinizde ışıl ışıl hissetmeye ne dersiniz? Yaz tatilinizin en güzel anlarını ve deniz sonrası keyfini Madame Coco’nun aloe vera özlerinden oluşan Répertoire ürünleriyle taçlandırın. Cildinize iyi gelecek deniz sonrası nemlendiriciler ve güneşin yakıcı etkisini azaltacak aloe vera özlü jeller ile birbirinden doğal bitkisel içerikli ürünler Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com’da sizleri bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, kozmetik ürün kategorisiyle ürün yelpazesini genişleterek, müşterilerine her alanda hizmet vermeye devam ediyor. Yaz aylarının bitmek bilmeyen enerjisini cildinize yansıtmak için aloe vera özlü Répertoire ürünleri sizlerle buluşmayı bekliyor. Aloe vera özlü nemlendirici jelden, vücut losyonlarına yüz temizleme köpüğünden, saç bakım spreylerine kadar birçok aloe veralı ürün raflarda yerini aldı.

Cildiniz Nefes Alsın

Madame Coco’nun aloe veralı Répertoire ürünleri cildinizi canlı tutmanıza yardımcı olacak. Mucizevi aloe vera bitkisinin canlandırıcı ve ferahlatıcı etkisini cildinizde hissedin. Répertoire Aloe Vera Özlü Nemlendirici Jel ile sıcaklarda cildinize gereken bakımı yaparak canlanmasını sağlayabilirsiniz. Deniz suyu ve aloe vera özlü içeriklerle harmanlanmış Répertoire Nemlendirici Maskeleri ile cildiniz her zamankinden daha pürüzsüz görünecek.

Yaz Mevsimini Doyasıya Yaşayın

Madame Coco’nun aloe veralı Répertoire ürünleri ile yaz aylarının ışıltısını cildinize yansıtın. Sıcak ve kuru hava koşulları keyfinizi kaçırmasın diye aloe vera özlü bitkisel içerikli Répertoire ürünlerini baş ucunuzundan ayıramayacaksınız. Aloe vera özünden oluşan ürünler ile bir yandan tatilinizin tadını çıkarırken, diğer yandan cildinizin bakımını da yapabilirsiniz. Deniz sonrası cildinizin ihtiyacı olan nem dengesini Répertoire Aloe Vera Özlü Kolajen Yüz ve Vücut Losyonları ile sağlayabilir; yine deniz sonrası yıpranan saçlarınızı Madame Coco’nun Répertoire Aloe Vera Yüz, Vücut ve Saç Spreyi ile nemlendirerek yumuşaklık ve doğallık hissine tekrar kavuşabilirsiniz.

Doğal içerik ve özlerden oluşan Répertoire bakım ürünlerine ulaşmak için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL