• Geri dön

  • 623 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco Repertoire koleksiyonunda bulunan birbirinden renkli mumlar, evinizi kokusuyla baştan aşağı değiştirecek oda parfümleri ve çok daha fazla ürün Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com’da sizlerle buluşmayı bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco’nun yenilenen Repertoire koleksiyonu, evinize keyif katmaya geliyor. Sonbahar havasını evlerinize Repertoire koleksiyonu ile taşıyın. Mis gibi kokan, rengarenk mumlar evinizin dekorasyonunu yeniliyor.Yaşam alanlarınızın stilini Repertoire koleksiyonundan ilham alan oda kokuları ile taçlandırın.

Eşsiz kokular Madame Coco’da hayat buluyor

Sonbaharın gelmesiyle birlikte yenilenme, evinize ve kendinize dönme zamanı geldi çattı. Sonbaharın bir kokusu olsa akıllara kadifemsi, yumuşak dokulu, ruhu dinlendirme hissiyatı veren kokular gelir. Madame Coco Repertoire koleksiyonunda yer alan oda kokuları ile evlerinizin havasını sonbaharın naifliği ile birleştirebilirsiniz. Repertoire’ın baş döndüren çiçeksi kokuları ile Jasmin Çubuklu Oda Parfümü baharın çiçeklerini her zaman evinize getirecek. Güneşin gözyaşları olarak bilinen Repertoire Amber Çubuklu Oda Parfümü ise eşsiz kadifemsi ve kalıcı kokusu ile evinizin imza kokusu olmaya aday.

Romantik anlarınızı Madame Coco ile taçlandırın

Her evin kendine ait bir ruhu ve hikayesi vardır. Mevsim geçişleriyle birlikte evlerinizin hikayeleri de değişir, yenilenir. Sonbaharın gelişini kutlarken evlerinizin ruhuna dokunmayı da unutmayın. Romantizmin havaya hakim olduğu bu günlerde, evinizin hikayesini Madame Coco Repertoire koleksiyonunun yeni parçalarından olan Repertoire Kokulu Çıra Fitilli Bardak Mum’lar ile değiştirin. Günün yorgunluğunu, favori şarkınız eşliğinde uzanmış bir şekilde atmaya çalışırken, yatıştırıcı özelliğiyle bilinen ve misk notalarıyla benzersiz bir rahatlatma hissi veren Repertoire Mimosa Çıra Fitilli Bardak Mum sizlere eşlik etsin. Romantik bir akşam yemeğinde, misk ve baharatlı notaların rahatlatıcı özelliği ile evinizin huzurunu katbekat artıracak Madame Coco Repertoire koleksiyonundan, Musc Kokulu Çıra Fitilli Bardak Mum ile unutulmayacak anlar yaşayabilirsiniz.

Madame Coco’nun yenilenen koleksiyonu Repertoire’de yer alan birbirinden farklı, göz kamaştıran mum çeşitleri, evlerinizin kokusunu yenileyecek oda parfümleri ve çok daha fazlası Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL