• Geri dön

  • 618 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Renklerin bitmek bilmeyen enerjisi, içinizi ısıtacak detaylar ile yaşam alanlarınızda etkinliğini sürdürüyor. Pantone Color Institute tarafından bu yılın neşeyi yansıtan rengi kabak turuncusu olarak açıklandı. Sonbaharın sıcaklığını içinizde hissettirecek kabak turuncusu renginde tasarlanan Madame Coco ürünlerini yaşam alanlarınızdan ayıramayacaksınız.

Yaz aylarının bitmek bilmeyen enerjisi, sonbaharda da devam ediyor. Madame Coco da bu enerjiden beslenerek renklerden aldığı ilham ile birbirinden güzel ve capcanlı ürünleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Bu yılın nabzını tutacak renklerden birisi de kabak turuncusu. Kabak turuncusu renginden ilham alınarak tasarlanan Madame Coco ürünleri, bu sonbaharda tüm yaşam alanlarınızı renklendirmek için hazır.

Yaz enerjisini, sonbahar mevsimine taşıyın
Her yıl Ekim ayının son haftası kutlanan ve bal kabağı ile özdeşleşen Cadılar Bayramı’nın da yaklaşmasıyla birlikte, kabak turuncusu rengi çok daha popüler hale geldi. Kehribar kahverengi alt tonları ile kabak turuncusu rengi, Cadılar Bayramı ruhu ile birleşerek evlerinize sonbaharın ruhunu getiriyor. Toprağın enerjisinden ilham alan bu sıcacık renk, evinizin her köşesinde yerini almaya hazır. Canlı tonlar ile sıcaklığın iç içe geçtiği Madame Coco Sobre Jakarlı Banyo Havlusu, Répertoire Çubuklu Oda Parfümü ve Répertoire Ambre Kokulu Çıra Fitilli Bardak Mum turuncunun enerjisini evlerinize yansıtıyor.

Toprak enerjisi ile yeniden doğmuş gibi uyanın
Günlük rutini devam ettirirken bize enerji veren en önemli kaynaklardan biri uyku saatleri. Yeniden doğmuş gibi uyanılan sabahlar mümkün olsun diye Madame Coco, yatak odası takımlarında kabak turuncusunun iyileştirici gücünü kullanıyor. Madame Coco’nun kabak turuncusu renginin ve toprağın enerjisiyle uykunun birleştirici gücünden ilham alarak tasarladığı Antonin Welsoft Çift Kişilik Baskılı Battaniye, Luce Çift Kişilik Baskılı Ranforce Nevresim Takımı ve Sergent Wellsoft Emboss Çift Kişilik Battaniye ile enerjinizi gün boyu canlı tutmanıza yardımcı oluyor.

Mutfaktaki profesyonelliğiniz turuncu ışıklar saçsın
Herkes, kendi mutfağının şefidir. Sonbahar sebzelerinin çeşitliliği, yemek yapma tutkusu ile birleşince ortaya eşsiz tariflerle bezenmiş bir sonbahar şöleni çıkıyor. Madame Coco, 7 parçalı Titanium Professional Tencere seti, Paule French Press ve Fiori turuncu mutfak önlüğü ile mutfaklara sonbahar esintisinin yanı sıra turuncunun iç ısıtan sıcaklığını da getiriyor.

Madame Coco’nun, renklerden ilham alan koleksiyonlarını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL