• Geri dön

  • 566 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.177 İşletme görüntülenme


Madame Coco’nun Jakar Tekniği ile geliştirdiği ve geniş tasarım yelpazesine sahip Bambu Saten Nevresim Takımları, bütün şıklığı ve zarif parıltısı ile yatak odalarınıza lüks bir ışıltı katıyor. Nem çekme ve hava akışı sağlama konusundaki iddialı kumaşı ile eşsiz bir uyku deneyimi sunan yeni koleksiyon yatak odanızda yerini almaya hazır!

Yatak odaları günün bütün yorgunluğunu atmak, yenilenmek ve dinlenmek için evlerin en özel alanıdır. Madame Coco her zaman şık ve zarif tasarımları ile yatak odalarınıza tarz katmaya devam ediyor. İnce ipliğin sık dokuyla birleştiği özel Jakar tekniği ile üretilmiş ve hammaddesinde bambu ve pamuk bulunan yepyeni Bambu Saten Nevresim Takımları hem gözünüze hem ruhunuza dokunuyor.

Kendini özel hissetmek isteyenler için zarafet dolu bir detay
Satenin rüya gibi yumuşacık dokusu, parlak ve zarif görüntüsü yatak odalarına lüks, asil ve dingin bir hava katar. Özellikle yeni evli çiftlerin vazgeçilmez çeyiz parçaları arasında yer alan saten nevresim takımları, Madame Coco’nun şık ve tarz sahibi tasarımlarıyla buluştuğunda yeni gelinlerin de gözdesi oluyor. Yatak odalarında saray zarafeti yakalamak isteyen herkesin zevkine ve tarzına uyan zengin renk alternatifleri ile hazırlanan Bambu Saten Nevresim Koleksiyonu beyaz, ekru, pudra tonlarıyla yatak odalarında doğal ve açık tonları tercih edenler için eşsiz bir tamamlayıcı oluyor. Yatak odalarında gizemli bir hava yaratmak isteyenler içinse lacivert, antrasit, gri tonlarındaki nevresimler koleksiyonda yerlerini alıyor.

Antibakteriyel ve nefes alan kumaşı ile eşsiz bir uyku deneyimi sizi bekliyor
Sağlıklı ve rahat bir uyku, yoğun geçen bir günün yorgunluğunu atmanın ve yeni güne tazelenerek başlamanın olmazsa olmazı… Madame Coco’nun Bambu Saten Nevresim takımı hammaddesinde pamuk ve bambu sayesinde uyku sırasında vücudunuzun nefes almasına yardımcı oluyor. Bambu liflerinin pamukla harmanlandığı zarif saten nevresim takımı, aynı zamanda dokusundaki bambu ipliğinden gelen antibakteriyel özelliği ile vazgeçilmez oluyor. İnce ipliğin sık dokuyla birleşerek meydana getirdiği yumuşaklık hissi ise, parlak satenle birleşerek gece boyunca eşsiz bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Siz de satenin zarafetini, farklı renk ve desen tasarımlarına sahip Madame Coco Bambu saten Nevresim takımları ile yatak odanıza taşıyabilirsiniz.

Madame Coco’nun, renklerden ilham alan koleksiyonlarını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL