• Geri dön

  • 574 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.177 İşletme görüntülenme


ZUBİZU, yeni yıla girerken de alışverişte ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Madame Coco'da 400 TL ve üzeri harcamalarda geçerli 60 TL’ye varan indirim kampanyasını 31 Aralık'a kadar sürdüren ZUBİZU, tüm yıl olduğu gibi 2021’e veda ederken de müşterilerine avantaj sağlıyor.

ZUBİZU üyeleri, ev tekstilinden, dekorasyona; banyo ve mutfak ürünlerinden kozmetiğe yüzlerce çeşit ürünüyle Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco mağazaları ve madamecoco.com’da, 31 Aralık’a kadar yapacakları 400 TL ve üzeri alışverişlerde, tüm indirimlere ek olarak 40 TL indirim avantajından yararlanabilecek. Üstelik Madame Coco’nun online sitesine yeni üye olanlar ekstra 20 TL, toplam 60 TL’ye varan indirimden faydalanabilecek.

4 milyondan fazla üyesine modadan beyaz eşyaya, seyahatten dekorasyona, teknolojiden akaryakıta hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, kampanyalarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırıp zenginleştirmeye devam ediyor. Yeni yıl öncesi sunduğu fırsatlarla da üyelerine keyifli sürprizler yapıyor.

ZUBİZU ve Madame Coco iş birliğiyle hayata geçirilen kampanya ile beraber aralarına sürekli yenileri eklenen bunun gibi yüzlerce kampanyadan yararlanabilmek için tek yapılması gereken ZUBİZU’nun mobil uygulamasını indirmek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL