• Geri dön

  • 651 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, 2022’nin rengi ilan edilen Very Peri enerjisini evlerine taşımak isteyenleri mutlu edecek birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Her yıl Pantone tarafından modadan dekorasyona, sanattan tasarıma pek çok alanda trendlere yön vermek üzere açıklanan ‘yılın rengi’, bu yıl Very Peri oldu. Very Peri, pandeminin yaşamlarımıza getirdiği dönüşümü ve fiziksel ile dijitalin iç içe geçtiği yeni günlük yaşam dinamiklerini temsil ediyor. Kırmızı ve mor tabanlı yeni bir mavi renk tonu olarak tanımlanan bu dinamik renkle, mavinin sakinliği ve kırmızının enerjisi tek vücutta buluşuyor. Bu sakin enerjiyi evlerine taşımak isteyenlerin imdadına ise Madame Coco yetişiyor.

Ev tekstili ve dekorasyonunda trendlerin öncüsü olan Madame Coco, 2022’nin özel rengini evine taşımak isteyenlere zarif tasarımları ile pek çok alternatif sunuyor. İçinde barındırdığı sakinlik ve canlılık duygularıyla Very Peri tonlarındaki havlular, nevresim takımları, halılar ve daha pek çok ürün Madame Coco’da, evlerinden pandeminin tozunu atmak isteyenleri bekliyor.

Güne canlandıran bir sakinlikle uyanın
Madame Coco Very Peri ruhunu yatak odalarına taşıyan ürünleriyle, evlere sabah enerjisi getiriyor; Antonin Welsoft Baskılı Battaniye, Arjean Baskılı Ranforce Nevresim Takımı ve Jeanne Çift Kişilik Yatak Örtüsü Takımı ile her güne tazelenmiş ve yaratıcılığınızı harekete geçirmeye hazır başlamanızı sağlıyor. Belle Saksılı Bitki ve Arc En Ciel Post Halı gibi ürünlerle ise yatakta başlayan enerji odanın tamamına yayılıyor.

2022’nin en çok konuşulacak rengi, Madame Coco ile evlerin her köşesinde
Very Peri tonu, pandemi sonrasındaki sonsuz olasılığı simgelerken Madame Coco’nun şık, zarif ve zamansız çizgileri ile evlere dinamik bir hava katıyor. La Roche Çay Seti, Emeline El Yapımı Cam Sürahi ve Beaute Kahve Fincan Seti ile Very Peri tonları mutfaklara, Sheep Banyo Paspas, Clarette El – Yüz ve Banyo Havlularıyla ise banyolara misafir oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL