• Geri dön

  • 653 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’nde En Sevdiği Hediye, Düşünme Nerede Diye!

Her Zevkte ve Tarzda Sevgiliye Hediye Madame Coco’da

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yılın en özel ve sevgi dolu günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı tarzlara sahip sevgililerin yüzünü güldürüyor. Madame Coco, 14 Şubat’ı kırmızı ile bağdaştıran sevgiliden yemek yapmayı seven sevgiliye, kişisel bakımını ihmal etmeyenlere kadar herkesi mutlu edecek muhteşem hediye alternatifleri sunuyor.

Yılın en romantik, en sürprizlere açık zamanı olan 14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Evini gönlüne göre dekore etmek isteyenler kadar sevdiklerine hediye vermek isteyenlerin de ilk tercihi olan Madame Coco, 14 Şubat’ı daha romantik ve unutulmaz kılacak birbirinden özel ürünler sunuyor. Madame Coco Fransız şıklığını taşıyan zarif ürünleri ile Sevgililer Günü’nde tüm sevgililerin yüzünü güldürüyor.

“Aşkın Rengi Kırmızıdır” Diyen Sevgiliye Özel

Kırmızı, her daim aşkın, sevginin ve heyecanın rengi olarak bilinmesi nedeniyle 14 Şubat’la en çok özdeşleşen renklerin başında geliyor. Bu özel günde evini kırmızının romantik enerjisi ile dekore etmek isteyenler, aşk deyince aklına kırmızı renk gelen sevgililer için Madame Coco birbirinden sıcak seçenekler sunuyor. Yatak odalarına romantik bir hava katmak isteyenler için Franck Çift Kişilik Baskılı Saten Nevresim Takımı ve Antonin Welsoft Çift Kişilik Baskılı Battaniye şık bir seçenek oluyor. Simone Jakarlı Kapüşonlu Sabahlık ve Simone Jakarlı Kimono Sabahlık, sabah keyfini sabahlıkla tamamlamak isteyenler için sıcacık bir rahatlık sunarken, Clarette Bambu Havluları banyosuna kırmızı bir dokunuş katmak isteyenler için şık bir alternatif oluyor.

Mutfakta Harikalar Yaratan Sevgiliye Özel

Aşkın en güzel anlatımlarından biri, özenle kurulan sofradan, sevgiyle yapılan yemeklerden geçer. Mutfakta harikalar yaratan, yemek yapmaktan mutlu olan ve beraber keyifli sofralarda buluşmayı sevenler için Madame Coco çok özel parçalar sunuyor. 14 Şubat’ı özel bir sofrada kutlamak isteyenler için Aromis New Bone China Yemek Takımı ve Vie Rouge Oiseau Sunum Tabağı zarif bir seçenek olurken; Madame Coco kek standları, La Roche 4'lü Çay Seti ve Papillon Çaydanlık yemeğin üstüne çay keyfi yapmak isteyenler için çok şık bir alternatif sunuyor.

Bakımından Taviz Vermeyen Sevgiliye Özel

Kendini sevip kişisel bakımını ihmal etmeyenlere özel hediye alternatifleri de Madame Coco’da! Madame Coco, ev tekstili ve dekorasyon ürünlerinin yanı sıra kozmetik ürünleri ile de sevdiğine sürpriz yapmak isteyenlere çok özel seçenekler sunuyor. Répertoire Aloe Vera Kolajen Yüz ve Vücut Losyonu, Répertoire Alum Taşı Bazlı Kristal Deodorant ve Répertoire Aloe Vera Yüz Temizleme Köpüğü tazeleyen kokusu ve verdiği ferahlık hissi ile sevdiğinizi mutlu edecek. Répertoire Katı Sabun Serisi lavanta, aleo vera, argan, gül gibi farklı seçenekleri ile temizliğe önem veren ve katı sabundan vazgeçmeyenleri sevindiriyor.

Madame Coco’nun, Fransız şıklığından ve renklerden ilham alan koleksiyonlarını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL