• Geri dön

  • 579 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


DÜNYA UYKU GÜNÜ

Madame Coco Ürünleriyle Uykunuz Güzelleşsin!

Sağlıklı bir uyku tüm günün enerjik geçmesini sağlayan en önemli faktörlerin başında geliyor. Uykunun kalitesini ise ona eşlik eden ürünler belirliyor. Yumuşacık yorgan, her mevsime uygun yastık ve alez çeşitleriyle Madame Coco’nun birbirinden rahat, şık ve kaliteli ürünleri, istediğiniz her günü Uyku Günü’ne dönüştürüyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, müşterilerinin her anında yanında olmaya devam ediyor. Mart ayının en sevilen günlerinden biri olan Dünya Uyku Günü’ne özel olarak Madame Coco’lu ürünler birbirinden özel fırsatlarla ziyaretçileriyle buluşmayı bekliyor. Mis gibi uyku keyfiniz sonrası enerjik bir güne başlama hayalinizi Madame Coco ürünleriyle gerçekleştirebilirsiniz.

En Özel Uyku Arkadaşınız: Madame Coco Yastık Çeşitleri

Madame Coco, uykuya düşkün olanlara birbirinden rahat ve konforlu yastık çeşitleri sunuyor. Bambunun dayanılmaz hafifliği ile göze çarpan ve anti alerjenik bir özelliğe sahip olan Alvia Bambu Yastık çeşitleri, Madame Coco müşterilerine kaliteli bir uyku sağlıyor. Kesintisiz bir uyku konforu, Madame Coco’nun yün yastıklarıyla hayat buluyor. Isı düzenleyici özelliğiyle öne çıkan ve her mevsim kullanıma uygun olan Calme Yün Yastık rahat bir uyku için aranılan ürünlerin başında geliyor. Madame Coco Lili Kaz Tüyü Yastık ise fazla nemi içine hapsederek, sıcaklık değişimlerine karşı vücudu korurken yumuşacık yapısıyla keyifli bir uyku deneyimi yaşatacak anlar vadediyor. Her mevsimin vazgeçilmez tercihi Madame Coco’nun Klimalı Yastık ürünüyse ihtiyacınız olan kaliteli bir uykunun tadını çıkarmanız için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Yumuşacık Madame Coco Yorganları ile Tazelenin

Güne enerjik ve mutlu başlamanın yolu, iyi ve kaliteli bir uykudan geçiyor! Kaliteli bir uyku ise; konforlu yorganlar ile mümkün hale geliyor. Madame Coco da mutlu ve keyifli bir uykuya ulaşmak isteyenler için birbirinden rahat ve sağlıklı ürünler sunuyor. Beyaz ve toprak rengini buluşturan; özel kapitone dikişi, yumuşacık kumaşı ve şık tasarımıyla Aloe Vera King Size Yorgan, aynı zamanda yumuşacık dokusu ve tazeleyici etkileriyle sizlere harika bir uyku deneyimi yaşatıyor. Dört mevsim kullanılabilirliği ile öne çıkan Fayence Çift Kişilik Yün Yorgan ise tamamen doğal içeriğiyle vazgeçilmeziniz olacak. Yatak odalarının şık tasarımıyla vazgeçilmezi olacak Luxury Velvet Luci Çift Kişilik Yorgan ürünü de aynı zamanda vücudun nefes almasını sağlayarak, uyku esnasında nem dengesini koruyor ve sizlere sağlıklı bir uyku keyfi yaşatmayı hedefliyor.

Madame Coco’da yer alan, uyku kalitenizi artıracak ürünleri keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL