• Geri dön

  • 620 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Ev Dekorasyonunuza İlkbaharın Ruhunu Taşıyın

Evinizde Çiçek Açtıracak Ürünler Madame Coco’da

Doğanın uyanışını temsil eden İlkbahar, kendini hissettirmeye yavaş yavaş başladı. Baharın coşkusuna eşlik etmek için birbirinden güzel dekorasyon önerileriyle, evlerinizi yenilemeye başlayabilirsiniz. Eşsiz toprak enerjisini evlerinize taşıyacağınız, pastel renklerin havada uçuştuğu ve göz alıcı desenleriyle öne çıkan birçok ürün, Madame Coco mağazalarında ve madamecoco.com’da sizleri bekliyor.

Bahar mevsiminin habercisi olan güzel havalara adım atılan bugünlerde, günlük yaşamda da birçok değişim ve yenilenme süreci başladı. Çiçeklerin açmaya başladığı ve güneşin selam verdiği bu zamanlar, evlerini yenilemek isteyenler için en uygun vakitler arasında yer alıyor. Siz de Madame Coco’nun birbirinden renkli ürünleriyle baharın çiçek açan coşkusunu evlerinize getirebilirsiniz.

Madame Coco ile Mutfaklara Bahar Geliyor

Mutfakta zaman geçirmeyi bir yaşam tarzı haline getiren kişilere özel olarak tasarlanan, Madame Coco’nun bahar koleksiyonu ile mutfak keyfiniz ikiye katlanıyor. Bahar aylarının cıvıl cıvıl enerjisini şık tasarımlarda birleştiren Madame Coco, sunumlarınızı görsel bir şölene dönüştürüyor. Kiraz, Limon, İğde ve Armut desenlerine sahip Madame Coco 6’lı Pasta Tabağı Setleri ve İki Katlı Kek Standları, yeni mevsimin sıcaklığını sofralarınıza taşıyacak. Bahar aylarının simgesi pastel renk alternatifleriyle Madame Coco’nun birbirinden farklı tabak çeşitleri ise sunum şıklığınıza eşlik ediyor. Carmen kırmızı, bej, mint yeşili ve krem renk seçeneklerine sahip, porselen yapılı Bastien Yemek Tabağı ise sofraların vazgeçilmez ürünleri arasına girmeye şimdiden hazır. Etnik desenleri, renk cümbüşü ve benzersiz tasarımı ile Louvre Yuvarlak Sunum Tepsisi de keyfinizi artıracak ürünlerin arasında yer alıyor.

Baharın Enerjisini Evinizin Her Yerinde Hissedin

Doğanın bereketi ve zenginliğinin öne çıktığı bu mevsim, ev dekorasyonunuzda değişiklikler yapmanız için büyük bir fırsat sunuyor. Yatak odası dekorasyonunuzu yenileyecek; haki, lacivert ve gri renk seçeneklerine sahip Linda Çift Kişilik Yıkamalı Gofre Nevresim Takımı ile uyku keyfiniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. Oturma odanızda yapacağınız küçük dokunuşlarla da evinizi bambaşka bir havaya sokabilirsiniz. Mercan rengi ile göze çarpan Cadre Kırlent Kılıfı, taş ve yeşil renk alternatifleri ile bahar aylarını derinden hissettiren Aventurin Seramik Vazo ve pastel renk seçeneklerine sahip Delancy Jakarlı Püsküllü Yüz Havlusu çeşitleri ve daha birçok ürün ev dekorasyonunuzda baharın mutluluğunu hissettirecek seçenekler arasında yer alıyor.

Fransız stilini yansıtacak her mevsime uygun ürün çeşitleri için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL