• Geri dön

  • 618 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco üyelerine özel “Anında Kazan, Anında Kullan ile Sepette Yarısını Öde” fırsatı başladı.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, herkesin hayalindeki eve kavuşabilmesi için özel bir fırsat sunuyor. Herkesin Fransız stilini yaşam alanlarına taşıyabilmesi ve sevdiklerini birbirinden şık hediyelerle mutlu edebilmesi için hayata geçen “Anında kazan, anında kullan ile sepette yarısını öde” fırsatından yararlanmak için Madame Coco üyesi olmak yetiyor.

Evlerinin içerisinde rahat alanlar yaratmak isteyenlerden mutfaklarına pratik çözümler getirmek isteyenlere kadar herkesi mutlu edecek kampanya; ev tekstili, banyo, mutfak, sofra, cam, porselen, plastik ürünler, aydınlatma, kişisel bakım ürünleri ve kozmetik de dahil tüm ürün gruplarını kapsayacak.

Madame Coco ile Şık ve Zarif Evler
Madame Coco, evlerinin kendisini ifade etmesini, ruhunu yansıtmasını isteyenler için Fransız stilinde, zarif ve şık binlerce ürün çeşidi sunuyor. Madame Coco’nun zengin ürün gamı, farklı zevklere hitap edebilmesi sayesinde özel bir hediye alternatifi de oluyor. Sevdiklerini, mis kokulu çiçeklerin duracağı bir vazo, çay saatine eşlik edecek şık fincanlar ve pasta tabakları ve TV keyfinde içini ısıtacak yumuşacık battaniyelerle mutlu etmek isteyenler de Madame Coco’da buluşuyor.

Siz de Madame Coco’nun ayrıcalıklı dünyasına üye olmak için Madame Coco mağazalarından ve madamecoco.com’dan bilgi edinebilir, “Anında kazan, anında kullan ile sepette yarısını öde” kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL