• Geri dön

  • 984 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde sofralara zarafet katacak yeni tabak koleksiyonları ile göz kamaştırıyor.

Günün her öğününün farklı bir keyfi olduğu bir gerçek. Lezzetli yemekler kadar gözlere de hitap eden sofralarda bir araya gelmek ise hayata ve yemeğe bambaşka bir keyif katıyor. Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yeni tabak koleksiyonları ile günün en keyifli anlarına Fransız esintili, şık ve zarif çizgiler katıyor.

Detayların Önemini Bilenlere

Hayatın anlamını detaylarda arayanlar için Madame Coco, her ayrıntısı ile kendine hayran bırakan birbirinden güzel iki koleksiyon oluşturdu. Mermerin eşsiz damarlı dokusunun yanı sıra yüzeyinde gold detayların yer aldığı Mining gri ve yeşil renk alternatifleri ile sofralara tarz katıyor. Mining Yemek takımını, ister 6 kişilik 24 parça yemek takımı olarak ister 2 kişilik 8 parça yemek takımı olarak edinmek mümkün. Pastel tonlarındaki rengini, altın şeritlerle tamamlayan Royal 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı ise sevdiklerinizle paylaştığınız sofrayı görsel bir şölene çeviriyor.

Sofralarında Asil Bir Hava Yaratmak İsteyenlere

Nefis yemeklerle hazırlanan sofralara asil bir hava katmanın yolu zarif tabaklardan geçiyor. Madame Coco'nun öne çıkan Blanca Yemek Takımı ve Elegant Yemek Takımı, kurdukları lezzetli sofraları en şık yemek takımları ile tamamlamak isteyenler için çok zarif birer seçenek oluyor. Misafirlerini altın renginin zarafetinin daha yoğun olduğu bir sofrada ağırlamayı hayal edenler için Fransız stili Blanca 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı, sofralara gold ve beyazın eşsiz uyumunu taşıyor. Elegant Yemek Takımı ise, hem 6 kişilik 24 parça hem de 2 kişilik 8 parça seçeneklerinin yanında zarif ve zamansız tasarımıyla tüm sofralara şıklık katıyor.

Sofralarına Renk Katmak İsteyenlere

Sofralarında sade ama iddialı bir tarz oluşturmak isteyenler için Bastien serisi harika bir seçim oluyor. Fransız tarzının zarif hatlarını taşıyan Bastien Kase, Bastien Servis Tabağı ve Bastien Pasta Tabağı sofralarda yerini alırken her zevke hitap eden geniş bir renk yelpazesi de sunuyor. Bastien serisi, gösterişli sofralar için carmen kırmızı, sofralarında sadelik ve yalınlığı tercihe edenler için bej ve krem, sofralarına bohem ve taze bir hava katmak isteyenler içinse mint yeşili seçeneği ile her evin vaz geçilmezi olmaya hazır.

Madame Coco’nun renklerden ilham alan koleksiyonları, Fransız tarzı, zarif ve şık ürünleri Madame Coco mağazalarında ve madamecoco.com adresinde…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL