• Geri dön

  • 550 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Klasik ve Modern Tarzlar Bir Arada

MADAME COCO’DAN BAYRAMA ÖZEL HEDİYE ALTERNATİFLERİ

En güzel sofraların kurulduğu, uzayan sohbetlerin arasına kahkahaların karıştığı, tüm ailenin bir araya geldiği bir bayram daha kapıyı çaldı. Bu sene Ramazan Bayramı’nda klasikleşen hediye anlayışının ötesine geçip zarif, zamansız hediyeler arayan ve hem sevdiklerini hem de kendini mutlu etmek isteyenler Madame Coco’da buluşuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, bayram ruhunu yaşatacak en özel hediye alternatifleri için ilk durak oluyor. Sayısız ürün seçeneği ile sevdiklerinin yüzünü gülümsetmek isteyenler için birbirinden şık hediye seçenekleri sunmasının yanında, bayram alışverişlerinde en çok ihtiyaç duyulan kolonya, kahve fincanı setleri, sunum tepsileri, şekerlikler gibi pek çok özel ürünle de bayram keyfini katlıyor.

Bayram Sofralarının Baş Tacı

Bayram günlerinin olmazsa olmazı; tüm ailenin bir araya geldiği, yemek lezzetlerinin sevgiyle harmanlandığı, incelik ve özenle kurulan bayram sofralarıdır. Nefis yemek hazırlıkları, Madame Coco’nun sofra grubu ürünleriyle görsel bir şölene dönüşüyor. Yemek davetlerinin baş tacı, beyazın saflığının simgesi Elegant 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı, eşsiz tasarım detaylarıyla sofraların imza parçası olmaya hazır. Altın ve yeşil rengi ile zarif tasarım detaylarının birleştiği Mining 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı da bu bayram sofraları taçlandıracak.

Mis Kokulu Bayram İkramları

Kolonya, şeker, tatlı… Bayram günlerinin gelenekselleşen ikramları, Madame Coco’nun modern tasarımlarıyla yeniden hayat buluyor. Répertoire’ın öne çıkan kolonya ürünü; ferah limon kokusuyla Cedrat Citron, leylak çiçeğinin pudra notalarıyla harmanlandığı Lilas, taze çiçeksi kokusuyla Poudre de Fleurs, deniz ferahlığının yansıması Marine, klasikleşen Vanille ve mis gibi bahar kokan Délicate Bouquet çeşitleri ile bayram günlerinin vazgeçilmezi olacak. Madame Coco’nun Gisella Cam Sepet, Mignon Cam Şekerlik ve Renardo Cam Ayaklı Şekerlik ürünleri de misafirlere yapılacak en özel ikramlara eşlik edecek. Baharın renklerini bayram ikramlarınıza taşımak isteyenler için, Madame Coco’nun pastel tonlarının hâkim olduğu Bastien Pasta Tabakları; kırmızı, bej, krem ve mint yeşili alternatifleri öne çıkarken, Kiraz, Limon, İğde ve Armut desenlerine sahip Madame Coco 6’lı Pasta Tabağı Seti ve İki Katlı Kek Standı ürünleriyle de bayram coşkusu mutfaklara taşınacak.

Uzun Sohbetlerin Keyfini Artıracak Kahve Takımları

Bayramın keyfi uzun sohbetler ve bol kahkahalar ile çıkar. Bu özel sohbetlere eşlik edecek kahve fincan setleri, özel tasarımlarıyla Madame Coco’da yerini aldı. Grand 12 Parça Kahve Seti, kalabalık misafirler için en uygun tercih olurken, tasarımındaki eşsiz detaylarla öne çıkan Orient Mila 2 Kişilik Kahve Fincan Seti ise sohbet keyfini ikiye katlayacak.

Hediyelerin En Güzeli Evinize

Madame Coco, bayramda evine küçük dokunuşlar yaparak kendini mutlu etmek isteyenleri de unutmuyor. Bayram sabahını taze çiçek kokusu ile doldurmak isteyenler için, Aventurin Seramik Vazo, çok şık bir alternatif olacak. Evlerinizin çehresini Madame Coco’da yer alan şık dekorasyon ürünleriyle değiştirebilirsiniz. Sadeliğin zarifliğini hissedebileceğiniz oldukça şık bir tasarıma sahip olan Madame Coco’nun Dyanna Çerçeve ürünü, en sevilen anları evine taşımak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Bu bayram hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu ederken; o en güzel hediyeyi bulmak için Madame Coco mağazalarını ve Madamecoco.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL