• Geri dön

  • 607 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


En Kıymetlinizi Madame Coco ile Mutlu Edin

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, Fransız esintili, zamansız ve zarif tasarımlı ürünleri ile annelerinin yüzünü güldürmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Annesini iyi tanıyan, evdeki zamanını daha keyifli, konforlu ve rahat kılmak isteyenler için Madame Coco mutfaktan, yatak odasına, sofradan kişisel bakıma kadar geniş ürün yelpazesiyle muhteşem hediye alternatifleri sunuyor.

Her şeyin en güzeline layık annelere sevgisini, minnettarlığını göstermek isteyenler için Anneler Günü’nü tatlı bir bahane bilenlerin dört gözle beklediği o gün geldi. Madame Coco bu yıl da Anneler Günü’nü sürpriz hediyelerle taçlandırmak isteyenler için uğrak noktası oluyor. Bulunduğu her ortamı güzelleştiren anneler için Madame Coco, Anneler Günü’nde her zevke sahip anneyi mutlu edebilecek birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

Doğanın Renklerinden İlham Alan Annelere Özel

Madame Coco, doğada olmayı seven, doğanın tazeliğinden ve ferahlığından mutluluk duyan annelere, birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Anneler Günü’nü, baharın kendini iyice hissettirdiği Mayıs ayında olmasından yola çıkarak, güzel bir piknik ile kutlamak isteyenler için Emilie Piknik Seti - Soft Pudra ve Soft Bej renkleri ile tercih sebebi oluyor. Anneler gününün klasikleşen hediyesi taze kır çiçeklerini şık bir vazo ile birleştirmek isteyenler için Yeşil veya Taş renk seçenekleri ile Ruban Seramik Vazo veya Aventurin Seramik Vazo zarif bir hediye oluyor. Doğasever annelerinin evine, doğal dokunuşlar eklemek isteyenlerin imdadına ise yatak odalarında Nayomi Çift Kişilik Aloe Vera Nevresim Takımı, sofralarda Violet PVC Masa Örtüsü, banyolarda Adrienne Jakarlı Banyo Havlusu ve evin her köşesinde kendine rahatlıkla yer bulacak Romantik Güvercinler Kuş Bibloları yetişiyor.

Evde Vakit Geçirmeyi Seven Annelere Özel

Evi, yuvaya çeviren ve evde çokça vakit geçirmeyi seven anneler için evin her odasına özel dokunuşlar yapabileceği hediyeler için Madame Coco bol seçenek sunuyor. Claral Çift Kişilik Baskılı Pike Takımı yatak odasını, Papillon Kapşonlu Kadın Bornoz banyoları, Tiere Çaydanlık Takımı çay sofralarını ve Perine Büyük Mumluk ise balkonları güzelleştiriyor. Bellunu Dokunmatik LED Abajur, zarif tasarımı ile aydınlatma fonksiyonunun ötesine geçerek evlere şıklık katıyor.Dory Saçaklı Dokuma Kilim ise vizon ve turuncu renkleri ile evin her odasına uyum sağlayarak sıcak bir hava katıyor.

Bakımlı Olmayı Seven Annelere Özel

Madame Coco, günün koşturmacası içerisinde kendini ihmal etmeyen, bakımını önemseyen ve mis gibi kokulardan hoşlanan anneler için de doğru adres oluyor. Tazelik veren kokusuyla RÉPERTOIRE Nemlendirici Maske ve Nemlendirici Jel cildin ihtiyacı olan nemi ve rahatlamayı sağlıyor. Esansları Fransa’nın Grasse şehrinden gelen RÉPERTOIRE Eau de Toilette Parfüm serisi Jomo, Trill, Cray, Bounce, Stan ve Woke seçenekleri ile Anneler Günü’nde annesine mis gibi bir parfüm hediye etmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Mutfağın Kraliçelerine Özel

Damak tadını ilk oluşturan, eve girerken ailesini ve misafirlerini iştah açıcı kokularla karşılayan ve bundan büyük bir zevk alan anneler için mutfak ürünleri her zaman harika bir hediye alternatifi oluyor. Madame Coco’nun pratik mutfak ürünleri, çeşit çeşit yemek yapmayı seven annelerin işlerini kolaylaştırırken mutfaktan aldıkları keyfi ikiye katlıyor. Yuviera Ahşap Kapaklı 3'lü Saklama Kabı, çeşit çeşit baklagilleri taze tutarken adeta bir tablo gibi duran Damia Tepsi, mutfaklara sanatsal bir dokunuş katıyor. Terra Seramik Tencereler yemeklere lezzet katarken bir yandan da sofraları güzelleştiriyor.

Madame Coco’nun, Fransız şıklığından ve renklerden ilham alan koleksiyonlarını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve http://www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL