• Geri dön

  • 625 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Enerjik, Şık ve Modern Tasarımlar Bir Arada

MADAME COCO’DAN KALİTELİ UYKULARA EŞLİK EDECEK NEVRESİM VE PİKE TAKIMLARI

Yatak odası şıklığı deyince akıllara hemen birbirinden farklı tasarımlara sahip nevresim ve pike takımları gelir. Desenli, modern, klasik ya da çiçekli… Uyku esnasında hem şıklık hem de rahatlığı bir arada arayanlara özel birbirinden zarif tasarımlı nevresim ve pike takımı çeşitleri, Madame Coco mağazalarında ziyaretçilerini bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yatak odalarının çehresini değiştirmek isteyenlere, şık tasarımlarıyla birçok nevresim ve pike takımı alternatifi sunuyor. Modern, klasik ya da çiçekli tasarımlar, pamuklu dokularıyla yatak odalarına şık bir hava katarken aynı zamanda kaliteli bir uyku deneyimine de eşlik ediyor. Madame Coco’da yer alan farklı renk seçeneklerinin hâkim olduğu nevresim ve pike takımı çeşitleriyle, ilkbaharın eşsiz enerjisini evinize taşıyabilirsiniz.

Modern ve Şık Tasarımların Buluşması

Yatak odalarında modern ve şık tasarımları buluşturmak isteyenlerin ilk durağı nevresim ve pike takım çeşitleriyle öne çıkan Madame Coco oluyor. Beyaz, hâkî, turuncu, lacivert, siyah ve koyu gri renk seçeneklerine sahip Linda Tek/Çift Kişilik Yıkamalı Gofre Nevresim Takımı ile sadeliğin asil çizgilerinin huzurunu odanıza yansıtabilirsiniz. Şık tasarımıyla farklı konseptlere uygun bir şekilde kullanabileceğiniz Jument Çift Kişilik Ranforce Nevresim Takımı, pamuklu yapısı sayesinde ısıyı dengeleyerek, dört mevsim kullanım rahatlığı sunuyor. Antrasit ve bordo renginin zarifliğinin ekose deseniyle birleştiği Susino Tek/Çift Kişilik Recycle Nevresim Takımı, yatak odasında modern bir hava yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor. Beş farklı renk seçeneği ile yumuşak renk geçişlerini yalın şerit desenleriyle buluşturan Davin Çift Kişilik Yıkamalı Pike Takımı ise özgün tarzıyla yatak odanıza yenilik getirmeyi vadediyor.

Baharın Enerjisi Evlerinize Taşınsın

İlkbaharın yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle birlikte; eşsiz tasarımlarıyla evlerde çiçek açtıracak nevresim ve pike takımları Madame Coco’da yer bulmaya başladı. Madame Coco’nun sağlıklı bir uyku ortamı sunan Power Cotton Nevresim Takımı, yumuşak tuşesiyle cilde dost olmasının yanı sıra; alternatif desen çeşitleriyle yatak odanıza baharı taşıyor. Çiçek enerjisinin yansıtıldığı Delron Baskılı Pike Takımı, mavi ve bej renk alternatifleriyle şıklığınıza çok yakışacak. Yatak odalarında baskılı pike takımı kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği Madame Coco’nun Elenor Tek/Çift Kişilik Baskılı Pike Takımı ürünü ise; turkuaz ve koyu pembe renk seçenekleriyle baharın coşkusunu görsel bir şölene dönüştürecek.

Birbirinden farklı desen ve renklere sahip, eşsiz tasarımlarıyla yatak odalarının havasını değiştirecek nevresim ve pike takımı çeşitleri için; Madame Coco mağazalarını ve Madamecoco.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL