• Geri dön

  • 558 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.177 İşletme görüntülenme


Hem doğanın uyanışını ve tazeliğini evlerine taşımak isteyenler hem de baharın canlılığını kişisel bakımına yansıtmak isteyenler için Madame Coco’nun Fransız bahçelerini evlere taşıyan kozmetik markası Répertoire, zengin ürün gamı ile ferah kokulu seçenekler sunuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, cildini ve evini bahara hazırlamak isteyenleri, Répertoire’un muhteşem kokulu ürünleriyle büyülemeye devam ediyor. Taze çiçek sevenleri de ferah kokuları tercih edenleri de mutlu edecek birbirinden güzel kokular ve kişisel bakım ürünleri Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da.

Bahar Temizliğini Tamamlayan Son Dokunuş

Répertoire, baharın gelmesiyle herkesi saran bahar temizliğine son dokunuşu yapıyor. Répertoire’un birbirinden güzel oda kokuları, ferahlık ve tazelik vererek evlerin bahar gibi kokmasını sağlıyor. Répertoire Mimoza, Kiraz Çiçeği veya Amber Oda Kokuları evlere taze çiçek kokusunu getirirken, Yeşil çay ve Misk seçenekleri yaydığı ferah koku ile evlerde bitmeyen bir tazelik hissi yaratıyor. Evlerinin yanı sıra dolaplarına da taze çiçek kokusu doldurmak isteyenler için ister çekmecelerde ister dolap içine asarak kullanılabilen Répertoire Koku Keseleri hoş kokulu seçenekler sunuyor. Répertoire Koku Keseleri; Gül, Mimoza, Leylak, Yasemin ve Kiraz Çiçeği Kokusu alternatifleri ile dolaplarda yerlerini alarak tüm çamaşırların uzun süre mis gibi kokmasını sağlıyor.

Cildinde Bahar Tazeliğini Hissetmek İsteyenlere Özel

Bahar, doğanın kendini yenilediği, tüm çiçeklerin açıp canlandığı bir mevsim. Kişisel bakımına önem veren, doğanın uyanışını özel ürünlerle cildine taşımak isteyenler için de Répertoire’da çok özel ürünler bulunuyor. Baharın tazeliğini cildinde hissetmek isteyenler için Répertoire Aloe Vera’lı Nemlendirici Jel, Alum Taşı Bazlı Kristal Deodorant, Yüz-Vücut- Saç Spreyi, Yüz Temizleme Köpüğü ve Aloe Vera Kolajen Yüz ve Vücut Losyonu gibi kişisel bakım ürünleri ferah birer alternatif oluyor.

Temizliğin ve Bakımın En Doğal Hali; Répertoire Katı Sabunlar ile Banyolarda

Répertoire, cildi kurutmadan temizleyen katı sabunları ile de baharı cildinize taşıyor. Baharın tazelik hissi ile katı sabunun verdiği ferah temizlik hissi Répertoire’un özel kokulu sabunlarında bir araya geliyor. El, yüz, vücut ve banyo sabunu olarak kullanılmaya uygun olan Répertoire Katı Sabunlar; her zevke hitap eden seçeneklerle banyolardaki yerini almaya hazır. Bahara cildini hazırlamak isteyenler için içeriğindeki gül suyu sayesinde gözenekleri sıkılaştırma özelliğine sahip Répertoire Gül Katı Sabun, doğal içeriği ile öne çıkan ürünler arasında yerini alıyor. Cildini onarıp bakım yapan sabunları tercih edenler için Répertoire Aspir, Shea Yağlı veya Hindistan Cevizli Katı Sabun, cildine nem katmak isteyenler için Répertoire Zeytinyağlı veya Aloe Vera’lı Katı Sabun, parlak ve yumuşak bir cilt özleminde olanlar için Répertoire Argan Yağlı Katı Sabun mis kokulu alternatifler olurken rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisiyle Répertoire Lavanta Katı Sabun, bahara yakışan bir ruh hali yakalamak isteyenlerin gözdesi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL