• Geri dön

  • 557 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Bu sene havaların geç ısınması ile yaz mevsimi herkes tarafından çok özlendi. Güneşin yüzünü nihayet göstermeye başladığı bugünlerde Madame Coco, özlenen yazın gelişini birbirinden güzel ürünlerle kutluyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco bu senenin en çok özlenen mevsiminde evini tazelemek isteyenleri yalnız bırakmıyor. Havaların ısınmasıyla evlerinde daha taze bir hava yaratmak isteyenleri, yaz mevsimini yatak odasından sofralara ve balkonlara kadar evin her yerine taşımak isteyenleri Madame Coco mağazalarında ve madamecoco.com.tr’de birbirinden şık, zarif ve Fransız esintili ürünler bekliyor.

Pikeler Geri Dönüyor

Yazın geldiğinin en güzel kanıtlarından biri, kalın yorganların hurçlara girmesi ve yorganların yerini pikelerin alması… Bir dahaki kışa kadar yorganlar, Madame Coco’nun Luisa Kapitoneli Baskılı Hurçlarında düzenli ve temiz bir şekilde saklanıyor. Madame Coco; en trend renklerin en zarif desenlerle buluştuğu şık pikelerle yazı karşılamak isteyenleri mutlu ediyor. Ruth Çift Kişilik Karde Baskılı Pike, Marin Çift Kişilik Karde Baskılı Pike, Anton Çift Kişilik Baskılı Pike Takımı sıcak renkleri ve yazı yatak odalarına dolduruyor.

Balkonlar Yeniden Hareketleniyor

Havaların ısınması ile balkon keyfi yapmak isteyenler, balkonlarına Madame Coco ile birbirinden şık dokunuşlar yapıyor. Görsel şölen yaşatan çuha çiçekleri, sardunyalar ve menekşeler Madame Coco’nun birbirinden şık saksıları ile balkonun baş köşesindeki yerlerini alıyor. Yuvarlak formlardaki indigo ve haki renk seçenekleri ile Chantel Saksı, kare formdaki Gace Saksı, daha geniş saksı isteyenler içinse Elinore Saksı, çiçekleri Fransız tarzı şıklıkla buluşturuyor. Balkonlarına renkli ve sıcak bir hava katmak isteyenler Jacinthe Saçaklı Dokuma Kilim, Dory Saçaklı Dokuma Kilim ile aynı zamanda ortama otantik bir tarz da katıyorlar. Yaz sabahlarında kahvaltılarını balkonda yapmayı tercih edenler, yazın sıcak hissini Colores Pasta Tabağı’nın bej, mint yeşili ve carmen kırmızısı seçenekleri ile masaya taşırken Vie Rouge Oiseau Sunum Tabağı, Cesena Sunum Tabağı da şık tamamlayıcılar olarak sofralardaki yerini alıyor. Diğer yandan yaz sofraları, Madame Coco’nun Violet, Elie, Farrant ve Jannie PVC masa örtüleri ile capcanlı renklere bürünürken, örtülerin silinebilir ve leke tutmaz özelliği temizliği kolaylaştırıp yazın keyfine keyif katıyor.

Yazın Fresh Sofralarına Şık Dokunuşlar

Yazın en güzel taraflarından biri özlediğimiz, tazelik veren yaz sebzelerinin ve meyvelerinin yeniden sofralara gelmesi oluyor. Taze domatesler, salatalıklar ve mis kokulu fesleğenlerle yapılan, insana tazelik hissi veren salatalar, yazın vazgeçilmezi olurken Madame Coco, füme ve amber renk seçenekleriyle Fleurin Salata Seti ve Melanie Salata Seti ile sofralara tarz katıyor. Yazın serinletici meyve suları ve limonataları Rachel Kristal 6'lı Su ve Meşrubat Bardak setleri ile sofralarda yerini alıyor. Royal 2 Kişilik 8 Parça Yemek Takımı ise yaz lezzetlerinin, en şık sofralar ile buluşmasını sağlıyor.

Yaz mevsimine çok yakışan ürünler, tüm Madame Coco mağazalarında ve madamecoco.com web sitesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL