• Geri dön

  • 771 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte babalarına en özel hediyeyi bulmak isteyen herkesi, en güzel hediyeyi seçme heyecanı sardı. Madame Coco; bu Babalar Günü’nde de ferahlatıcı erkek kokularından mutfak ürünlerine, plaj havlularından rengarenk kupalara kadar birçok kategorideki ürünüyle hediye alternatifi isteyenlerin yanında.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yılın en özel vakitlerinden olan Babalar Günü’nde, biricik babalarına en özel hediye alternatifleri arayanlara birçok öneri sunuyor. Kimileri için babaları ilk aşkları, kimileri için ise kahramanlarıdır. Bu Babalar Günü’nde de ilk aşkınıza, kahramanınıza ya da koca yürekli babanıza Madame Coco’dan seçeceğiniz özel hediyelerle sürpriz yapabilir, sevginizi taçlandırabilirsiniz.

Kahvesever Babalara Özel

Gurme kahve keyfi için şık tasarımlarıyla öne çıkan Madame Coco kahve fincan takımları ile kahve tutkunu babanızı mutlu edebilirsiniz. Güne kahveyle başlayan ya da “hadi bir kahve yapın da içelim” sözleriyle duymaya alışkın olduğunuz babalarınız için Orient Lena 2’li Kahve Fincan seti şık bir tercih olabilir. Kahve keyfinizi artıracak Mathilda 2 kişilik Kahve Fincan seti ise 8 farklı renk seçeneği ile tüm babaları mutlu etmeye hazırlanıyor. Vigeant Çift Camlı Bardaklar ise; kışın sıcak, yazın soğuk kahvesini yudumlarken en şık yeni nesil kahvecilerin tasarımlarını evlerine taşımak isteyen babalarınızı mutlu edecek.

Mutfakta Olmayı Seven Babalara…

Mutfakta harikalar yaratan, tüm aileyi bir araya toplayan sofraların mimarlarını, birbirinden güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenlerin adresi Madame Coco oluyor. Her çeşit yemeği sağlıklı ve lezzetli bir şekilde pişirebilecekleri Titanium Professional Tencere Seti, mutfağın şeflerinin vazgeçilmezi olacak. Babaların mutfakta en çok tercih ettiği ürünlerin başında pratik ve kullanım kolaylığı sunan ürünler yer alıyor. Eolya Hazneli Ahşap Kesme Tahtası ile babalarınız sebze, meyve, et ve şarküteri gibi birçok yiyeceği kolayca kesebilir ve yemek yapmayı çok daha pratik hale getirebilir. Şık tasarımı ve bambu yapısıyla Richelle Kesme Tahtası da babalar için en özel seçenekler arasında. Zarif rengi ile mutfakta profesyonel bir görünüm sunarken yemek pişirme esnasında dökülme ve sıçramalara karşı koruma sağlayan Fiori Mutfak Önlüğü de, babalarınıza çok yakışacak.

Çay Keyfine Düşkün Babalara Özel…

“Çay içmek benim için bir tutkudur” diyen babalara özel hediye alternatifi arayanların adresi Madame Coco oluyor. Çay keyfini doyasıya yaşayacakları şık tasarımıyla öne çıkan Lavem 6’lı Çay Bardağı Seti, hediye seçeneklerinin başında yer alıyor. Renk alternatifi ile göz dolduran Giroud Çaydanlık ise babalarınızın çay keyfine ışıltı katmayı bekliyor. Felecia 4’lü Çay Fincanı ise çay keyfi hiç bitmesin isteyen babalarınıza alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor. Uykuya Düşkün Babalara…

Madame Coco, kaliteli uykuyu çok seven ve konforundan asla vazgeçmeyen babalar için en özel hediye alternatifleri sunuyor. Linda Çift Kişilik Yıkamalı Gofre Nevresim Takımı, siyah renk seçeneğinin yanında yumuşacık tuşesiyle babalarınızın uyku keyfini ikiye katlıyor. Aloe Vera Çift Kişilik yorgan; benzersiz iç dolgusu, antialerjik yapısı, ısı dengeleyici özelliği ve 4 mevsim kullanıma uygun olması ile babalarınıza rahat bir uyku imkanı sunuyor. Özel formuyla kaliteli, rahat bir uykuya destek olan Valence Visco Yastık ise babalarınızın vazgeçemediği ürünler arasında yer alacak.

Bakımlı Babalara Özel…

Bu Babalar Günü’nde babalarınızın cilt bakım rutinlerinde ve yaz tatilinde yanından ayırmayacağı ürünler arasına Madame Coco’nun aloe vera özlü Répertoire Nemlendirici Jel ürününü ekleyebilirsiniz. Odunsu notaların deniz ferahlığı ile eşsiz buluşması Répertoire Deniz Kolonyası da mis gibi kokusuyla babalarınızı mutlu edecek ürünler arasında yer alıyor. Répertoire Doğal Katı Sabun çeşitleri de birbirinden hoş kokulu çeşitleriyle babalarınızın ciltlerini koruyacak ürünlerin başında geliyor.

Tatil Keyfini Doyasıya Yaşayan Babalara…

Yaz sıcaklarının kendini yavaştan hissettirmesiyle birlikte bugünlerde tatil planları da yapılmaya başladı. Tatile düşkün babalara özel Madame Coco, birçok hediye önerisi sunuyor. Babalarınızın plaj keyfini Kaarle Erkek Terlik ile tamamlayabilirsiniz. Charlise Armürlü Peştamal’I babalarınız başta plajda olmak üzere; havuzda, sporda ve diledikleri her yerde kullanabilecek. Renk renk plaj havluları da tatile düşkün babalarınız için unutulmaz bir hediye olacak.

Madame Coco’nun, Fransız şıklığından ve renklerden ilham alan koleksiyonlarını keşfetmek ve en güzel hediye seçeneklerine ulaşmak için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL