• Geri dön

  • 802 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Ev dekorasyonuna yeni bir renk eklemek, yaşadığı ortamın tarzına uygun bir değişiklik getirmek isteyenler için Madame Coco’nun yeni dokunmatik led abajurları kaçırılmayacak bir alternatif sunuyor. Yaşam alanlarını değiştirmek isteyenler, Madame Coco’nun dokunmatik led abajurları ile evlerinde ihtiyaç duydukları o sıcaklık ve rahatlık hissini tamamlayacak.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, ev dekorasyonunda yeni dönemin popüler parçalarını ürün yelpazesine ekleyerek, müşterilerinin ihtiyaçlarına her alanda çözüm sunmaya devam ediyor. Aydınlatma grubunun öne çıkan ürünlerinden olan dokunmatik led abajurlar; fonksiyonel olarak aydınlatma özelliğine sahip olmasının yanı sıra bulundukları alanlarda zarif tasarımlarıyla dekoratif bir unsur olarak da evlerin şıklığına katkı sağlıyor.

Dekorasyonunuz “Işıldasın”

Yaşam alanlarını aydınlatan, şık tasarımlarıyla öne çıkan Madame Coco’nun dokunmatik led abajur modelleri ile ev dekorasyonlarının havasını değişiyor. İster yatak odalarında uykuya dalmadan hemen önce odalara tatlı bir aydınlık katmak için ister hava kararırken çalışma odalarında masaları aydınlatmak için şık birer alternatif olan bu ürünler, evlerde keyifli bir ortam yaratmaya yardımcı oluyor. Metal ve akrilik bir yapıya sahip olan bu lambalar, USB ile kolayca şarj olabiliyor. Kullanım açısından oldukça pratik olan dokunmatik led abajur modelleri, dokunmatik yapısı sayesinde kolay açılıp kapanma özelliğini taşıyor. Zarif tasarımıyla göz alıcı bir şıklık yaratan Camilla Abajur gold ve bakır renk seçenekleriyle, evlerde yer almayı bekliyor. Etkileyici dekoratif bir ürün olan metal yapılı Leona Dokunmatik Led Abajur ile dekorasyonunuzda fark yaratabilirsiniz.

Tek Dokunuşla Her Yer Aydınlansın

Madame Coco’nun pratik kullanım kolaylığı sunan dokunmatik led abajur modelleri, evinizin aydınlatma dekorasyonuna yenilik getirmeyi vadediyor. Valognes Dokunmatik Led Abajur, gri ve bakır renk seçenekleriyle, her tarzdan evin dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlıyor. Kristal tasarımıyla öne çıkan Bellunu Dokunmatik Led Abajur da özellikle salonların ambiyansını değiştirecek ürünlerin başında yer alıyor. Amber rengi ile Josselin Dokunmatik Led Abajur da dekorasyon şıklığına şıklık katıyor.

Madame Coco’nun, Fransız şıklığından ve zamansız çizgilerinden ilham alan dokunmatik led abajur modellerini keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL