• Geri dön

  • 668 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco, Hotel Collection’ın bembeyaz ürünleri ile evlere yalın bir şıklıkla beraber tatlı bir tatil havası da katıyor. Evlerine otellerin klas ve temiz duygusunu katmak isteyenler için Madame Coco Hotel Collection serisi; nevresim, çarşaf, yastık kılıfı, pike, havlu ve bornoz çeşitleri sunuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, evlerine farklı renkler ve tarzlar katmak için zengin ürün çeşidi sunarken otellerin temiz ve yalın duruşunu evlerine taşımak isteyenleri de unutmuyor. Madame Coco’nun beyaz ve gri renk seçenekleri, sade çizgileri ile öne çıkan Hotel Collection evlere zarif bir dokunuş katıyor.

Beyazın Zarafeti ile Yalın ve Şık Yatak Odaları

Otellerin bembeyaz ve tertemiz nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları tatil ile özdeşleşip rahat ve keyifli uyumaya yardımcı olur. Madame Coco’nun Hotel Collection serisi de tatilin eşsiz tamamlayıcısı olan bembeyaz çarşafları evlere taşıyor. Rue Saten Çizgili Nevresim ve çarşaf ile Bernyce Ranforce Düz Nevresim ve çarşaf, yatak odalarına kattığı şıklığın yanı sıra %100 pamuk yapısı ile gece konforlu bir uyku sağlıyor. Serin yaz akşamlarında Belle ve Blanche Pike ise odanıza sade bir şıklık katıyor.

Yumuşacık Bornozlar ve Havlular

Günün yorgunluğunu atmak için ılık bir duş her zaman en iyi çözümdür. Duştan çıkar çıkmaz, Stripe Armürlü Ayak Havlusu, hızla suyu emmesinin yanı sıra banyolarda sade bir şıklık yaratıyor. Madame Coco’nun yüzde yüz pamuktan yapılan su emici özelliği yüksek Ryella Kimono Unisex Bornoz ve Riz Şalyaka Unisex Bornoz duş keyfini ikiye katlıyor. Banyolara sade ve yalın bir hava katmak isteyenler için Stripe Armürlü Banyo Havlusu, Riz Jakarlı El Havlusu ve Chance El-Yüz-banyo havlusu aynı zamanda yumuşaklığı ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Hotel Collection Otellerde de Yerini Almaya Hazır

Madame Coco’nun bembeyaz Hotel Collection Serisi’nin nevresim, çarşaf, yastık kılıfı, pike, havlu ve bornoz çeşitleri; Fransız tarzı şıklığı ve kaliteyi kurumlarına yansıtmak isteyen işletmelerin de tercihi oluyor.

Madame Coco’nun, Hotel Collection serisini ve daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL