• Geri dön

  • 765 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Güzel havanın tadını piknik yaparak çıkartmak isteyenler, piknik için ihtiyacı olan en şık ürünleri Madame Coco’da buluyor. Piknik yaparken kullanılabilecek tabaklardan masa örtülerine, piknik setlerinden çatal bıçak takımlarına kadar birçok ürün, Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com.tr’de piknik severlerle buluşmayı bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yaz mevsiminin coşkusunu yansıttığı geniş ürün gamı ile piknik sezonunu açıyor. Güzel havaların bütün enerjisini yansıtan piknik setleri, çatal bıçak takımları, peçetelikler… Pikniğin tadını katbekat artıracak birçok ürün hem geniş ailelerin hem de piknik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin yanında oluyor.

Piknik Sofralarına Şıklık Katın

Mis gibi bir hava eşliğinde; ormanın içinde veya sahil kenarında… Piknik keyfi, Madame Coco ürünleri ile görsel bir şölene dönüşüyor. Pratikliği ile kullanım kolaylığı sunan Emilie Piknik Seti; 6’şar adet bardak, tabak, çatal, kaşık ve bıçaktan oluşan içeriği ile kaliteli bir vakit vadediyor. Şık ve hafif tasarımıyla dış mekân aktivelerinde de kullanılabilen Darel 10’lu Bıçak Seti, piknik için ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alıyor. Desenleriyle oldukça romantik bir tasarıma sahip olan Brigitte Masa Örtüsü; kırmızı, bej, lacivert ve mint yeşili renk seçenekleriyle piknik sofralarına zarafeti taşıyor.

Piknik Sezonunu Madame Coco ile Açın

Günübirlik gezileri ya da kısa tatilleri piknik ile ödüllendirmek isteyenler, piknik için aradığı tüm ürünlere, Madame Coco’da kavuşuyor. Ahşap görünümü ile sunumlara doğal bir dokunuş katarken zamansız tasarımıyla her tarzdaki konsepte kolaylıkla uyum sağlayan Andria Sunum Tabağı şık sofralara eşlik ediyor. Amber ve Füme rengiyle Lucie Bardak her zaman bir sonraki piknik planı hazır olanların coşkusunu artıracak ürünler arasında yer alıyor. Rengarenk, cıvıl cıvıl desenleriyle Madame Coco’da yer alan yuvarlak sunum tepsileri de piknikte ihtiyaç duyulan ürünlerin başında geliyor.

Madame Coco’nun, yaz mevsiminin en güzel aktivitelerinden olan piknik keyfine eşlik edecek ürünleri keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL