• Geri dön

  • 751 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco, ruhunu dinlendirip günün yorgunluğundan ve stresinden arınmak için yoga ve meditasyon yapmayı tercih edenleri unutmuyor. 21 Haziran Dünya Yoga Günü yaklaşırken Madame Coco, yoganın verdiği huzuru ev dekorasyonu ile pekiştirmek isteyenler için çeşit çeşit ürünler sunuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, her tarza ve zevke uygun ürünleri ile herkesin hayalindeki yaşam alanına kavuşmasına yardımcı oluyor. Evinde huzurlu bir atmosfer yaratmayı ve günlük yoga pratiği için dingin bir ortam sağlamayı isteyenleri memnun edecek mumluklar, şık kırlentler, demlikler, mis gibi oda kokuları ve daha birçok ürün sunuyor.

Huzurlu bir Ortam İçin Küçük Dokunuşlar

Yoga, çalışırken gün boyu gerilen kasları dinlendirmek, yenilenmek ve kendine zaman ayırmanın en verimli yöntemleri arasında yer alır. Yoga yapılan alanın huzurlu bir enerjiye sahip olması da oldukça önemlidir. Répertoire oda kokularından Yeşil çay ve Misk seçeneklerinin yaydığı ferah kokular konsantrasyonu artırmaya yardımcı oluyor. Achille Kırlent Kılıfı, Abella Kırlent Kılıfı ve Allaire Koltuk Şalı evlere bohem ve doğal bir hava katarken Valognes Dokunmatik LED Abajur ise yoga akışından meditasyona geçişte ortamın ışığını bir dokunuşla değiştirmeye olanak sağlıyor. Meditasyon yaparken ambiyans yaratmak isteyenler için, Petit Concept mumluklar zarif ve şık bir etki yaratıyor. Yeşil bitkilerin enerjisini evinde hissetmek isteyenler için ise Basilie Orta Hasır Sepet saksılar, bitkileri doğal bir yöntemle sergilemeye yardımcı oluyor.

Yoga Sonrası Kendine Zaman Ayırmak İsteyenlere Özel Ürünler

Madame Coco, Dünya Yoga Günü’nde, kendine zaman ayırmak ve anın keyfini çıkarmak isteyenleri mutlu edecek ürünler de sunuyor. Ravi Etnik Demlik ve farklı renk seçenekleri ile Grand Demlik, sağlıklı bitki çayları ile güne başlamak ya da günü tamamlamak isteyenler için şık birer alternatif oluyor. Yoga pratiği sonrasında tazelenmek isteyenler için Répertoire’ın özel kokulu katı sabunları Zeytinyağlı, Hindistan Cevizli, Aleo Veralı, Argan Yağlı ve Lavanta kokuları ile duş keyfini ikiye katlıyor. Natalie Jakarlı Banyo Havlusu ve Madelyn Jakarlı Banyo Havlusu ise banyonun verdiği dinginliğe etnik bir hava katıyor.

Yoga keyfinizi artıracak ürünleri keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL