• Geri dön

  • 565 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Bu Bayramda Hediye Düşünme Nerede Diye

MADAME COCO İLE BU BAYRAM UNUTULMAZ OLACAK

Madame Coco, yediden yetmişe tüm sevilenlerle bir araya gelinen ve büyük bir heyecanla beklenen bir bayrama daha eşlik ediyor. Evlerini bayrama hazırlamak isteyenler ve sevdiklerini mutlu edecek armağanlar vermek isteyenler Madame Coco’da buluşuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstil ve dekorasyon markası Madame Coco, evlerde bayram ruhunu yaşatabilecek zamansız dokunuşlar sunuyor. Madame Coco, sevdiklerinizi görsel bir şölene dönüşmüş masalarda ağırlayabileceğiniz birbirinden şık ürünleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri ile bayrama keyif katıyor.

Sofralarda Bayram Coşkusu

Madame Coco’nun Blanca 2 Kişilik 8 Parça Yemek Takımı, büyük bir heyecanla ve özenle hazırlanan enfes bayram lezzetlerine şıklık katarken, beyazın sadeliği ve ferahlığıyla zamansız bir tasarımı olan Elegant 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı bayram coşkusunu sofralara yansıtıyor. Markanın birbirinden şık yemek takımları, her konsepte kolayca uyum sağlayan Crown 18 Parça Çatal Kaşıt Bıçak Seti ile tamamlanıyor. Bayramda evlerin dekorasyonuna farklılık katmak isteyenler için ise Aventurin Seramik vazo ve diğer dekorasyon ürünleri gözde seçenekler arasında yer alıyor.

Sunumlara Estetik Dokunuşlar

Madame Coco, bayramda sevdiklerini akılda kalıcı sunumlarla ağırlamak isteyenler için de birçok alternatif sunuyor. Klasik tasarımıyla öne çıkan Mathilda 2 Kişilik Kahve Fincan Seti ve modern çizgileriyle farklılaşan Lenora 2’li Kahve Fincan Seti ile bayram sohbetlerinin en güzel eşlikçisi kahveler çok daha lezzetli oluyor. Elienor Pasta Tabağı ve iki katlı kek stantları ise sofralara estetik bir dokunuş katıyor. Minik misafirler için özenle hazırlanan meyve suları ve bir yudumuyla çocukluğa döndüren ev yapımı limonatalar ise Laurent Cam Sebili'nde ikram edilmeyi bekliyor.

Her Anın Değerli Olduğu Bayram Günleri İçin Unutulmaz Bir Hatıra

Bayramda sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenler için Madame Coco her tarza ve zevke uyan birbirinden şık ürünler sunuyor. Markanın mavi ve beyaz tonlarının asilliğiyle bezenmiş dekoratif objeleri, en beğenilen hediyeler arasında yer alıyor. Tüm güzel ve değerli anları ölümsüzleştirerek fotoğrafları sergilemekten mutlu olanlar için Madame Coco’nun her dekorasyona uygun çerçeveleri şık birer alternatif oluyor.

Bayramı unutulmaz kılacak ürünler için Madame Coco mağazalarını ve madamecoco.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL