• Geri dön

  • 679 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Madame Coco, evlerine hem otantik bir şıklık hem de renk katmak isteyenler için birbirinden güzel desenlere sahip kilimler sunuyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, her ortama sıcaklık hissi veren, mobilyaları tamamlayan ve her evin olmazsa olmazı olan kilimleri, Fransız tarzı bir estetik ve şıklıkla yorumluyor. Mevcut ev dekorasyonuna hareket getirmek isteyenler veya evlerine bambaşka bir hava katmak isteyenler için onlarca kilim seçeneği Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da...

Evlere Bohem Bir Dokunuş

Özgür ve renkli ruhlu bir akımı temsil eden Bohem tarzı, Madame Coco’nun kilimleri ile evlere doluyor. Arlette Saçaklı Dokuma Kilim ve Amoux Saçaklı Dokuma Kilim standartlara ve sınırlara bağlı kalmayıp renkleri ve desenleri evlerinde kullanmayı sevenlerin favorisi oluyor. Yazın en gözde renklerinden turkuaz, Sault Saçaklı Dokuma Kilimi ile evlere denizin serin havasını taşıyor. Bohem tarzının sıcak ve canlı enerjisini kırmızı tonlarında bir kilimle birleştirmek isteyenler için Bonnie Saçaklı Dokuma Kilim şık bir seçenek olurken Archard Saçaklı Dokuma Kilim ve Devaux Saçaklı Dokuma Kilim de bohem tarzları ile evlerin en şık tamamlayıcıları arasında yer alıyor.

Evlerde Etnik Havası

Etnik desenlerin en çok yakıştığı dekorasyon parçaları arasında yer alan kilimlerin tarihi çok eskilere dayanıyor. Madame Coco, zamansız tasarımlarını otantik çizgilerle buluşturduğu kilimlerle, eski zamanlardan gelen bu vazgeçilmez dekorasyon unsuruna evlerinde yer vermek isteyenleri mutlu ediyor. Ruban Ethnique Saçaklı Dokuma Kilim lacivert renginin asaleti ile her tarz evin tamamlayıcı ürünü olurken, Patrice Saçaklı Dokuma Kilim ise bu asil renge iri desenleri ve bordo rengini ekleyerek evlere daha cesur bir hava katıyor. İddialı etnik desenleri tercih edenler için Jacinthe Saçaklı Dokuma Kilim ve Estee Saçaklı Dokuma Kilim çok şık iki alternatif oluyor. Evin tüm odalarında rahatça kullanılabilecek Curtice Saçaklı Dokuma Kilim ve Lacene Saçaklı Dokuma Kilim de bulunduğu ortama bambaşka bir hava katıyor. Bej tonlarındaki Laurene Saçaklı Dokuma Kilim ve Majori Saçaklı Dokuma Kilimler ise evlerde sakin ve huzurlu bir ortam yaratmaya yardımcı oluyor.

Kilimlerle Yaz Hafifliği

Madame Coco, evinin dekorasyonunu 4 mevsim halı ve kilimlerle tamamlayıp bu ürünleri vazgeçilmezi yapanları unutmuyor. Kışın yünlü ve kalın halıları tercih edip yazın kilime geçenler için yazın tüm renklerini eve taşıyan Aleron Saçaklı Dokuma Kilim, mercan desenleri ile evlerdeki yaz vurgusunu artırırken, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile Beau Saçaklı Dokuma Kilim ve Joell Saçaklı Dokuma kilim ise en sevilen kilimler arasında yerini alıyor.

Evlere şıklık ve zarafet katabileceğiniz birbirinden güzel kilim çeşitleri için Madame Coco mağazalarını www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL