• Geri dön

  • 570 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 6.186 İşletme görüntülenme


Ev Dekorasyonunuza ‘Renk’ Katın

YAZIN CIVIL CIVIL RENKLERİ MADAME COCO ÜRÜNLERİNDE HAYAT BULUYOR

Ev dekorasyonunda mevsim trendlerini takip edenler, yaz mevsiminin enerjisini parlak ve canlı renklerle kutluyor. Madame Coco yaz deyince akla ilk gelen; turuncu, kırmızı, sarı, mor, pembe ve mercan renklerini, kaliteli ürünleriyle evlere dolduruyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yaz mevsiminin sonsuz enerjisini, renkleriyle evlere getiriyor. 2022’nin öne çıkan renklerinden olan; turuncu, sakız rengi, orkide çiçeği rengi, mavinin eşsiz tonu süper sonik, mercan gibi birçok popüler renk, Madame Coco’nun eşsiz tasarımlı ürünlerinde yer alıyor.

Yaz Renkleri Evlere Doluyor

Yaz mevsiminin insanın içini ısıtan parlak güneşten ilham alan turuncular ve sıcak havada serinlik veren turkuaz rengi denizden esinlenen tasarımları ile Madame Coco evlere yaz mevsimini getiriyor. Sofralar yazın sağlıklı meyve ve sebzelerle dolarken Colores Servis Tabağı mint, krem, bej ve carmen seçenekleri masaları renklendiriyor. Coraline 2'li Amerikan Servisler yemek sofralarına eşlik ederken denizden ilham alan desenleri ile Coraline Runner, Rêve Bleu Pissenlit Mini Tabaklar ile birlikte çay saatine eşlik ediyor. Yazın serin akşamlarında Leda Çift Kişilik Baskılı Pike Takım, mercan deseni ile Arlette Çift Kişilik Yatak Örtüsü yatak odalarını güzelleştiriyor. Adelyn Çift Kişilik Yatak Örtüsü ve Finnois Tek Kişilik Yatak Örtüsü ister oturma odalarında ister yatak odalarında yerini alarak mekanlara yepyeni bir tarz katıyor. Yazın enerjisini evlerinden dışarı taşırmak isteyenler içinse pembe rengiyle Elola Dantel Çanta, parlak turuncu rengi ile Rachel Peştamal ve çarpıcı mercan rengi ile Clarissa Plaj Havlusu, sezona uygun en trend alternatifler arasında yer alıyor.

Evin Her Köşesi Yaz Köşesi

Yazın verdiği pozitiflik, evlerin her bir köşesine renklerle ve yaz çağrışımlı desenlerle yansıyor. Evin her odasına yazın ruhunu getirecek birbirinden güzel yaz desenleri ve renkleri Madame Coco kırlent kılıflarında hayat buluyor. Mercan deseni Noe Kırlent Kılıfı ile, çapa deseni Oceane Kırlent Kılıfı ile, deniz atları Darcio Kırlent Kılıfı ile, denizin en sevimlileri deniz kaplumbağaları Juin Kırlent Kılıfı ile ve ikonik mercanlar Victorina Kırlent Kılıfı ile evin her köşesine bir anda sahil kasabası esintisi getiriyor. Ev zeminleri Aleron Saçaklı Dokuma Kilim’in turuncu ve mavisi ile apayrı bir havaya bürünüyor.

Yazın çarpıcı renkleri ile evlere gelen pozitif havayı çoğaltmak isteyenler için Aubert Ayna, odalara zarif bir dokunuş katıyor.

Yazın enerjisini evlere taşıyacak cıvıl cıvıl renklere sahip ürünleri keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL