• Geri dön

  • 534 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 6.177 İşletme görüntülenme


Günlük yaşamın hızı içerisinde uzun uzun vakit bulunamayan; kahvaltı, duş keyfi, çay-kahve saati gibi aktiviteler, Madame Coco’nun eşsiz ürünleriyle Rahatlama Günü’nde kendine vakit ayırmayı seçenlerin ilk tercihleri arasında yerini alıyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, 15 Ağustos Dünya Rahatlama Günü’nde kendini şımartmak isteyenler için birbirinden şık ve kaliteli ürünler sunuyor. Rahatlama Günü’nde kendine vakit ayırmak isteyen ve bugünü evinde huzurlu bir şekilde geçirmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu ürünler, bugünü unutulmaz kılmak için Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com adresinde…

Konforlu Bir Banyo Keyfi
Rahatlamak ve dinlenmek isteyenlerin en gözde tercihlerinden birisi; stresi azaltan uzun bir duş keyfi oluyor. Madame Coco’nun öne çıkan banyo grubu ürünleri, bu harika deneyime eşlik ediyor. Zoe Müslin Unisex Bornoz, yedi farklı renk seçeneği ve yumuşak yapısı ile banyo keyfini artıracak ürünler arasında yer alıyor. Répertoire’un öne çıkan ürünlerinden olan Shea Yağlı Vanilya Duş Jeli, enfes kokusuyla muhteşem bir deneyim sunuyor. Mathilda Banyo Paspası, yumuşak yapısı sayesinde atılan her adımı rahatlığa dönüştürüyor. Répertoire Doğal Katı Sabunlar ise üç farklı koku seçeneği ile nefis bir rahatlık hissi veriyor.

Kahvaltının Verdiği Huzur Bambaşka
Bol sohbet ve güzel bir kahvaltı ile başlayan bir gün, gün içerisine yayılan motivasyon ve rahatlama hissi veriyor. Madame Coco ürünleri de muhteşem kahvaltı sofralarına eklenince, ortaya çok daha keyifli anlar çıkıyor. 5 Bölmeli Servis Tabağı ile Madame Coco, sofralara modern bir hava katmaya hazırlanıyor. Zarif sofraların baş tacı olacak kullanışlı, en lezzetli kahvaltılıklarınız için, sade ve şık Petit Concept Mini Sosluk en sade sunumlara Fransız tarzı bir dokunuş katıyor. Kahvaltının olmazsa olmazı çay keyfi için Nangis Büyük Boy Çaydanlık, kulplarından gövdesine farklı stillerde düzenlenmiş motifleriyle cam ustalarının mükemmel işçiliğini evinize taşıyan Lasalle 4'lü Çay Fincanı ile birlikte zarif bir sunum vaat ediyor.

Kahve ve Çay Molalarını Taçlandırın
Günün en güzel rahatlama ve dinlenme yöntemlerinden birisi olan kahve ve çay molalarına Madame Coco göz alıcı bir şıklık getiriyor. Lenora 2’li Kahve Fincan Seti, tasarımındaki estetik detaylarıyla sunumların şıklığını tamamlıyor. Lucia Kupa ile çay-kahve içmek hem çok keyifli hem de çok zarif hale geliyor. Oval tasarımıyla göz dolduran Lusignan Çift Camlı Bardak, sıcak çikolatadan kahveye, çaydan suya farklı ısılardaki içeceklerinizle verilen molalara eşlik ediyor. Dinlenmek ve yenilenmek için seçilecek aktivitelere eşlik edecek birbirinden farklı ürünü keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL